Bunu sırf benimle benzer durumu yaşayan anneler olurda kendini kötü hissetmesin diye paylaşıyorum . 22 nisan bebeğimin hiç hareket etmemesinden sebeb acile gittim 38+5 haftalık hamileydim acilde baktıkar bebeğin yaşıyor dediler mırın kırın ettiler yatış verelimmi sana dediler kokrtuğum için kabul ettim çünkü hamileliğim boyunca ilk kez bh kadar hissetmedim hareketleri . Yatışım verildiğinde beni sancı odasına alıp hazırladılar sanki sancım varmışta doğumu bekliyormuşum gibi eşim refakatçı geldi nst bağlafılar bi baktılar bebeğin kalp atışları çok fazla gece gündüz resmen 2 gün nstde kaldım kaç kere serum yedim sonunda bebeğim kalp atıiları düzene bindi bu esnada bana sancım barmı açıklığın barmı diye sürekli kontrol esiyorlardı nstde hafif sancılarım çıkıyodu ama ben hissetmiyordum ve doğum için yeterli değil di açıklığım ise hiç yoktu 3. Gün sabahı artık eve gitmek istiyorum diye mızıllandım ki doktorum ultrosana baktı bebeğin suyu sınırda beklemeyelim doğum planlayaım dedi o an hem çok korktum hemde artık bebeğime kavuşacağım için çok sevindim hemen benle eşimi doğum yapılan yere aldılar bana suni sacı verip doğum başlatacaklardı . Suniden önce verilmesi gereken bir serum varmış onu taktılar ki bebeğin suniye nasıl tepki vereceğini ölçmek için yaklaşık 3 saat o serumu yedim bi anda söktüler bana bir şey demediler o an ve beni geri eski yerime götürdüker ne olduğunu anlamadım ama artık tükenmiştim uykusuzluk çok kötü etikliylrdu beni hastanede 4. Güne giriyordın ki gelip anlatıllar beneğin başı kanala yerleşmemiş seruma devam etseydik bebek kasılacak zorlamıcak stres olup kalp atışımı olumsuz etkileyecekti senin senin doğumun şu an yok sadece takip amaçlı yatıyosun dediler o an Allaha yalvardım nolur çıkayım burdan diye tüm gece ağladım dua ettim sabahına başka bi doktor resmen içimi okumuş gibi her şeyi anlatıp rahatlattı evimin uzaklığını sordu arabam bar dedim iki güne bir gel kontrole deyip beni taburcu etti şükür evime geldim kızlar hastanede beklemek beni çok yıprattı çocuğuma kavuşmak için hiç bir şey yapmadan öylece boş yatmak beni çok etkiledi aynı zamanda hareket etmemesinden sebeb gittiğim hastanede bir sürü sorun çıkmasıda beni çok gerdi bu süreçte çok iyi doktor hemşirekerde vardı çok kötüde ama insanlık kadar önemli bir şey yok siz orda çekerken sizi azarlayan hemşire ebeler ellerine ne geçiyor anlamıyorum hamile halimizle birde onlarla uğraşıyoruz neyse çok konuştum başıma bu geldi inşallah kimse buna benzer sıkıntı yaşamaz hepimiz bebekleriöiz kolayca alırz kucağımıza bana dua edin lütfenn