Hande_tn Merhaba ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve kanama ile sürece başladık haftalardır günde iki tane vuruyorum kendime şu an 15 haftalığım hâlâ kullanıyorum sizler kaçıncı haftaya kadar vuruldunuz ilaçlarda pahalı gerçekten
10gamze Hande_tn normal yolla hamile kaldım 9haftada başladım 16haftada bıraktım geçer inşallah ağır bir ilaç
Sryldz Hande_tn normal yolla hamile kaldım 34. haftaya kadar hap olarak kullanırdı doktorum. Daha önce düşük öyküm olduğu için.
Redeniz4_7 Sağ Salim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.12 .haftada bırakmanız gerekiyordu aslında doktorunuz söylemedi mi
minikari Redeniz4_7 progesyanı ne için veriyorlar betam 99 çıktı pazartesi doktora randevum ama sormalımıyım
Hande_tn Redeniz4_7 Redeniz4_7 yok doktorum söylemedi Malesef bende sormayı unuttum 🤦🏻♀️ama ilacı tekrar yazdı yani bıraktırsa derdi
Redeniz4_7 minikari hayırlı olsun isterseniz sorun doktorunuza .onuda düşük için veriyorlar bir sıkıntı olmazsa onuda 12 .haftada bırakıyorsunuz
tombikdoner22 minikari düşük ihtimaliniz ya da kesenizde bir sorun varsa doktor önerisiyle kullanıyorsunuz. Bir sorun olursa zaten doktor söyler
Anne26 Bende tup bebekle hamile kaldım genelde tup bebek hastalarında hep olan biseymis bende 12 haftalik hamileyim kanama durana kadar vuruldum iğneyi doktorunuz bırakın demeden birakmayin
Cicek123_ tupbebekannesi52 merhabalar bende tüp bebek yoluyla şuan hamileyim iğneyi kullanıyorum sabah 11 akşam 11 olarak vuruyorum doktorum 12. Haftaya kadar kullanacağımı söyledi
S-nur1 Tüp bebek ile hamileyim bir çok iğne ilaç kullanıyordum onları 9.haftada bıraktım progestan fitil be iğnesini 12.hafta dedi yanı bi kanama riskden de bahsetmemişti doktorum 13.de kontrole gidicem büyük ihtimalle son ilaçları da bırakıcam