cerengeredeli dilarakocc düşünmüyor değilim lohusalık geçince başlasam mi acaba 😁 tek korkutan emzirme döneminde olacağım için bebisler etkilenir mi
Happymeltem dilarakocc eşinizle paylaşın tabiki öyle yapmayın bence ama çocuk isteğini haber izlerken gündem kotuyken değilde akşam yalnız kaldiginizda yakınken tatlı tatlı soyleyin bence :D
Elis77 Bizde de ilk çocuğu eşim istedi 3 yaşında bir oğlum ikinci çocuğu da ben istedim eşim tamam dedi 12 gün sonra Allah nasıp ederse kızımı kucağıma alıcam
dkjannsbd dilarakocc ay söylemedim bize süpriz oldu ha bu sene bekliyorduk olsun artık oğlumuza kardeş diye ama bu kadar erken değildi😂 hayırlısı böyleymiş
birsusamtanesiydin dilarakocc İlkinde ikimiz de istedik o çok istiyordu . İkincisini o istedi ben istemedim kazayla mı oldu bilerek mi yaptı bilmiyorum. Ama utanılacak bir durum değil . Ben isteseydim eğer kızımızın bir kardeşi mi olsa acaba derdim ya da bir bebiş daha mı yapsak derdim ne var ki bunda 😆🤣
Ayse0434 cerengeredeli ahahah benim de daha birinciyi doğurmadan ikinciden bahsediyor neymiş pes pese yapsak hemen büyürlermiş kafamız rahat edermiş 😅
cerengeredeli Ayse0434 onlara kolay tabi 😂 benim hamileliğimde kolay geçiyor şu ana kadar iyiydim hep o yüzden bir şey görmedi kocam diğer hamilelikte böyle olacak sanıyor 😂 lohusalıkta deccale döneyim de görsün
Suheyle1 dilarakocc beni kocam kişisi zorla ikna etti cocugumuz tek mi büyüsün diye aklıma girdi resmen 😅
nurunuzgeldi İlkinde ben söylemesem adamın konuyu açacağı yoktu öyle bile 3 ay sonra bıraktık korunmayı kendini mi hazırladı naptı bilmiyorum zaten bıraktıktan 6 7 ay sonra hamile kaldım hemen de olmuyor benim saf eşim hemen olacak sanıyordu