Gmry Gebelik şekerim var 33haftalık hamileyim ilk gebeliğim bebeğim iri değil haftasıyla uyumlu doktorum bayram sonrası için vajinal doğumu deneyeceğimizi söyledi bugün daha önce epidural de alarak doğum yapanlar deneyimlerini anlatabilir mi🙏
minikkkk_patatessss Bende ilk gebeliğim bende normal doğum istiyorum epidural almak istiyorum açıkçası çünkü doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor bakalım
Elmasekeri1 Bende beklemede kalayım 32. Haftam bayramdan sonra bende bekliyorum normal istiyorum aynıyız yaklaşık deneyimi olanlar yazsın 😊
Gmry Elmasekeri1 evet sizinle aynıyız o süreci önceden bilmek iyi gelir diye düşünüyorum çünkü böyle insan ne yaşayacağını tahmin edemiyor korku,cesaret hepsi bir arada ilk doğum olacağı için🙏😂
tansugl37 Bence epidural almadan doğum yapın derim. Bende gebeyim epiduralde doğum biraz uzuyor. Doğru ıkınamıyorsunuz. Sancı da sıfır olmuyor yine hissediyorsunuz herşeyi
Elmasekeri1 tansugl37 ilk doğum.olunca insan neyle karşılaşacağını bilmiyor o yüzden istemiştim dayanamam diye
tansugl37 Elmasekeri1 benimde ilk doğumum olucak ama hemşireyim biliyorum biraz ve ebe olan arkadaşımla da konuştuk bunu oda önermedi.