ozgeserin GirlandBoy_Mom 28 haftadayım ikiz gebelik serklajım var. Bebeğin birisi 1300 diğeri 1200 dü en son. Ağrılar kasılmalar var alt tarafımda acayip bir baskı ve ağrı var pazartesi den bu yana hastanede yatıyorum ilaçlar magnezyumlar bakalım inşallah zamanını bekler minikler
GirlandBoy_Mom ozgeserin yaa çok geçmiş olsun kuzum kasılmaların nasıldı bende böyle bi post açtım bakma şansın varmı bilmiyorum ama ağrım çok oluyor doktorlar ne diyor Rabbim yardımcın olsun inşallah🤲
anneoluyorumm13 GirlandBoy_Mom 26+1 de boyu 35cm kilosu 1.200 dü doktor gayet sağlıklı bazı bebekler iri doğar dedi tombişim olucak sanırım ❤️
anneoluyorumm13 GirlandBoy_Mom hafta ilerledikçe bu tombişin çıkış günü yaklaştığı aklıma geliyor umarım 3.700 ü geçmeden alabilirim kucağıma 😁😁😁😁
ozgeserin GirlandBoy_Mom yaa rahimde bir açılma yok nts de çıkmıyor ama ara ara karnım kasıklarım sertleşiyor çok sık olmadıkça sıkıntı yok diyor ama magnezyum ve progestan kullanmanda fayda var canım
GirlandBoy_Mom anneoluyorumm13 olur inşallah kuzum merak etme Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲
anneoluyorumm13 GirlandBoy_Mom amin ama 4kilo olursa nasıl doğurucam diyede çok korkuyorum ☺️ bana dua edin 🙏
GirlandBoy_Mom anneoluyorumm13 4 kg hatta üstü doğuran çok insan var canım o senin kemik yanınla alakalı bence
Mavili1480 GirlandBoy_Mom İnşallah iyi bir doktor denk gelir canım ben buldum devlette ama randevusu sırası çok fazla bakamıyor mecburen özele her ay veriyorum paranla değerli oluyorsun bu devirde ancak
GirlandBoy_Mom Mavili1480 işte bende diyorum ya insan oluyosa parasıyla rezil olsun cidden bu devlet hastanelerine bi düzenleme gelmeli artık
dyann1 GirlandBoy_Mom nasıl oluyor kasılman yani karnını sanki biri içerden sıkıyor gibi bir his mi acaba
GirlandBoy_Mom dyann1 şöyle anlatayım canım bebek bi yere toplanıyor seninde dediğin gibi sıkıyor bırakıyor sanki ama sık sık oluyor canım acıyor ve karnımın tamanında oluyor bi yerde değil
GirlandBoy_Mom ozgeserin bende bugün doktora gittim ama bana inanmadı resmen anlattım durumu ama normal diyip gönderdi
dyann1 GirlandBoy_Mom benimde öyle oluyor dediğin gibi bebeğin tam toplandığı yerde. Ama tamamı değil seninki gibi doktorların umursamazlığı daha bi moral bozuyor insanı tedirgin ediyor
ozgeserin GirlandBoy_Mom alla alla ya bana çok garip geliyor bu doktorlar ya. Başka bi doktora daha git canım istersen rahim ağzına baktır bi
Mavili1480 GirlandBoy_Mom Keyifleri nasıl isterse öyle davranıyorlar canım sabah çok kalabalık oluyor diye öğlene aldım sıra bile yoktu girdim 5 dakika bile bakmadı o kadar yol gitmiştim o günden sonra Rabbim düşürmesin dedim
GirlandBoy_Mom dyann1 sürekli olan bişeydi doktora bunu anlatmaya çalıştım ama anlamadı beni uzanırken bile oluyor toplanıyor bi yere ve bütün karnım geriliyor içten ağrıyor neyden kaynaklı oluyor cidden bilmiyorum
dyann1 GirlandBoy_Mom Allah esirgesin bişey olmasın inşallah da ihmal etme gerekirse başkasına git yani
GirlandBoy_Mom dyann1 ihmal etmemek adına gittim ama işte acilden giriş yapsaydım daha iyiydi bugün boşuna gitmiş oldum aktif ağrım varken senin de mi böyle oluyor canım doktora Gittinmi