GirlandBoy_Mom Kızlar benim ölçümlerim 1kilo 170 gram boyu da 35 cm çıktı ya sizlerin ki kaç veya kaçtı bu haftalar da
Meriveannesi GirlandBoy_Mom ayy maşallah canım🥰 canım ben boyunu bilmiyorum ultrAslan kağıdın üzerinde yazarmu
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi kız hiç ilgilenmedi ölçümlerimi yaptı ben kasılma görmüyorum dedi sanki yalan söylüyomuşum gibi bi muamele yaptı nst ye sokar diye tahmin ettim ama yok
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi tuhaf ki ne tuhaf bana diyorki gebeliğe hoşgeldin dedimki ilk değil ikinci biliyorum neyin ne olduğunu kasılmayıda sancıyıda
Deleted33000 GirlandBoy_Mom bazı doktorlar çok ilgilenmiyor gerçekten ya kasilmayi da her doktor anlamıyor belki gerckten normal ama insanı iyice muayne etmeden konuşuyorlar ya içine sinmiyor insanın
GirlandBoy_Mom nurunuzgeldi sorma kuzum yaa sinir etti beni 4 gündür kasılma yaşıyorum diyorum diyoki normal bişey olmaz
dyann1 GirlandBoy_Mom nasıl oluyor kasılman yani karnını sanki biri içerden sıkıyor gibi bir his mi acaba
Canan1991 Ben 29 haftalıkken muayene oldum boyu 43 santim kilosu da 1 kilo 350 gram dedi sizce iyi mi
Elmasekeri1 Canan1991 benimde 29+3 de 1360 di.doktor normal haftasına göre dedi şekerim olduğu için kilosuna dikkat ediyor doktor haftasında gitmesi için
Esma006 Canan1991 kilosu 30 haftayla beraber benimde 28 haftalıkken 1.350 ydi 30 haftalık olmuş sen naptın dedi doktor 😅
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi amin canım sabit bi doktorum yok devlette hemen hemen hepsini gittim hepsi birbirinden beter