Busranur_mnts bende de yoğun pcos var klomen kullandım gebelik oldu ilk seferde ama düşük oldu bebek oluşmadan keseyi gördük sadece 2. denememi yaptım 14 nisan son adet tarihi 12 mayısta tam 4 haftalık olacak o zaman test yapmayı düşünüyorum
Merve2520 Busranur_mnts inşallah olur doktor bana yumurtalar pek gelişmemiş dedi maalesef bu aydan da ümidim yok
Melostemman Merve2520 Bende klomen ile hamile kaldım. 3. Ayımda klomen ve çatlatma iğnesi ile oldu çok şükür. Şu anda da son ayımdayım. Darısı başınıza inşaallah.
Merve2520 Melostemman önümüzde ki ay bende çatlatma iğnesi yaptırmak istiyorum ama klomenle yumurta bile istenilen boyuta gelmedi maalesef… eğer gebelik olmazsa önümüzde ki ay farklı ilaç isteyeceğim belki işe yarar
Busranur_mnts Merve2520 daha çok erken ya takvime göre 3 haftalık en azından 4 hafta olsun o zaman yapıcam
Busranur_mnts Merve2520 bana öyle dediler adeti bekle diye ona rağmen gebelik oluştu ama düşük yaptım sağlıksız olmuş demekki herşey allahın elinde yine de ihtimal var üzme kendini en hayırlı zamanda olsun
Melostemman Ayfersalih28 Vitamin vermisti doktorum Qenzim vermişti onlari kullanmıştım başka birşeye dikkat etmedim acıkcası. İnsaallah en kisa zamanda da size de nasip olsun 🤲
Merve2520 Busranur_mnts umut oldunuz bana inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda güzel haberler alırız gebe kalırsanız haber verin :)
Busranur_mnts Merve2520 inşallah canım sen de test zamanı haber et olmazsa da üzme kendini nasibin vaktini bekliyordur 🌸🌸
Merve2520 Zeeyyneep yumurtalar mı gelişmedi yoksa gebelik de başarılı olmadı ? Kaçıncı denemede hamile kaldınız
Sedaalcin Merve2520 muhtemelen tekrar yazar ilacı inşallah işe yarar tutar her şeyden önemlisi umutlu olmak
Merve2520 Sedaalcin farklı bir doktora gideceğim eğer adet olmazsam belki değiştirir çünkü yumurtalarda ki gelişim beklenen gibi olmadı demek ki ilaç bana fayda etmedi rabbim herkese şifa versin
21Berra21 Merve2520 Klomen ile hamile kalmayı bırakın ben yunurtalarimi sayılı hale dusurmustum Allah’tan doktor degsiikliginde öğrendim yoksa hepten Hamile kalmayı bekleyecektim.1 yıllık tedavi süreci yumurtaları geri kazandım kullandığım ilaçlarla.Adet düzensizliğine kullaniliyormus benim duzenliydi sıkintim yoktu bu yüzden ters tepti.
Merve2520 21Berra21 amh 3 küsürlü bir rakamdı bende. Tüm değerlerime baktırdım rahim filmi bile çekildi. Siz gebe kalabildiniz mi çok geçmiş olsun
Sedaalcin Merve2520 amin inşallah farklı doktora görünmek her zaman iyidir. İlk gittiğim doktor bende kist görmedi 2. Gittiğim pkos var dedi
21Berra21 Merve2520 çok şükür Rabbime ki gebe kalabildim ikinci hamileligimi yaşıyorum suan da.Yalniz şunu belirteyim hamileliklerim sorunsuz geçmiyor pıhtılaşma olduğundan 2 kürtaj 3düşük yasadim.Dogurana kadar ölüp ölüp diriliyorum.Ya yine kalbi durursa ya yine gelişimi durup düşük olursam gibi gibi hallere giriyordum.
Betul3461 Niloyyaaa ben çok sancili adet olurum yüne öle çok kasik ağrim oldu hiç ihtimal vermedim hanile olacğima ha oldum olcam bekledim 2-3 gün gaçince kan vermiştim kanda değerde çıkmişti
Merve2520 21Berra21 allah evlatlarınızı size bağışlasın benim gibi bekleyen kimsenin de kucağını boş bırakmasın