babyandmomy__ newmommmyy2 evet beklemek cidden çok zor olmaya başladı ama sancı açıklık yokken de suni sancı almak istemiyorum pazartesi tekrar kontrolüm var 41 e kadar gelmezse sezaryen kabul edeceğim
beydossss babyandmomy__ doktorum alttan muayene etmişti baya bi karıştırmıştı afedersin gecesine sancım başladı ☺️
babyandmomy__ beydossss muayeneden de korktuğum için doktora çatım dar olsa bile doğum kendi başlasın istiyorum dedim o zaman seni muayene etmeyeceğim sancıları bekleyelim dedi acaba yapsa mıydı ya 😂
beydossss babyandmomy__ çatın darsa normal doğum riskli diye biliyorum son günlerde alttan muayene işe yarıyor ama
babyandmomy__ beydossss sancılarım başladığı zaman yapacak muayene ben sezaryen bile olsa doğumum kendi başlasın istemiştim ilk olduğu için bir de bebeğim için hiç iri bebek şeklinde konuşmadı bende kilosu normalse deneyebiliriz diye düşünmüştüm ama 40 hafta oldu hala gelmedi 41 e kadar beklemek istiyorum doktorum da 3500 civarı doğar diye düşünüyorum dedi ona güvenerek denemeye karar verdim
10gamze newmommmyy2 allah ne zamana yazdıysa o zaman gelir bol su hurma ılık duş merdiven inip çıkmak doğumada faydalı açılmanıda sağlar
newmommmyy2 10gamze haklısınız tabi bekliyorum bakalım hayırlısı artık herşeyi yaptım yapabileceğim 🥲
Melek38_ newmommmyy2 eşinizle cinsel müsabette bulunun ve Böğürtlen, ahududu çayı, tarçınlı su, tekli sayılarda hurma, sakız çigneyin, alaturka wc kullanın, merdiven yürüyüşü ve normal yürüyüş benim aklıma gelenler bunlar😅
newmommmyy2 Melek38_ hepsini yapıyorum 🥲şimdide yürüyüşten geldim bakalım inşallah bu gece yine bekleyişteyiz
pol34 newmommmyy2 haldır haldır temizlik yaptım hiç boş durmadım afedersiniz iyi bok yedim 36da doğum yaptım.
pol34 tsmutter benim kızım da boğa oldu. İkizler olur diye korktum üzmedi beni erken gelip boğa oldu 😅
Berivanlina21 newmommmyy2 bende 39 da activating labor a başladım 3 gün yptm sadece 39+3 te suyum geldi. Diğer 2 doğumum da 40tan sonra oldu düşün 😅😅
Rafaelli newmommmyy2 son 3gun ama tık yok(( bana hıc bır sey yardıb etmedı ne acılma var nede sancı, 41e kadar kendısının gelmesını beklıyıcegız
babyandmomy__ beydossss henüz tecrübe etmedim ama normal her açıdan avantajlı öncesinde tüm acıyı çekeyim sorun değil yeter ki bir yandan bebek bir yandan kendi canımın ağrısı olmasın inşallah bana da nasip olur 🤲
Arazynp newmommmyy2 hic bir belirtim yoktu. Kapı sildim. Egilip kalktim. Sancı başladı hdhdhd tesaduf de olabilir.