ppmerlina Devran beğendi yatağında et sote oh maşallah maşallah okullarda eskiden kurdele verirlermiş ya benden de sana bugün kurdele 🎀🧿🤣🤣❤️
Deleted33000 ppmerlina eşim arkadaşlarıyla yiyecekmis bende kendimi kaynanama davet ettirdim gidip orda bulgur pilavı yiyeceğiz yufkayla yanına da naneli ayran oh mis en sevdiğim yemek hazır yemek bu ara😅😅😅😅😅
Yazmelegi_ Deryaaam merhabaa afiyet olsun❤️ ben hic denemedim ama denemek istiyorum tarifinizi alabilir miyim veya herhangi bir siteden tarif önerir misiniz
ppmerlina Yazmelegi_ ben izmirliyim bizim burda köy düğünlerinde çok yapılır ve köylerde ev yemekleri satan yerlerde de yapılır hep 😍 nefis yemek tariflerinden bak ❤️
Deleted33000 ppmerlina evet Konya’nın küçük bı ilçesinin yemeği sebzeli bulgur pilavı pisiririz yufka ekmeğin üzerine dökeriz afiyetle yeriz yana da turşu aynran yeşillik ne varsa oh mis
Yazmelegi_ ppmerlina ben önce eti kucuk doğruyorum sonra düdüklü tencere de hafif suyunu çekene kadar kavurup az su ile kaynatiyorum. Ayrı bir tava da da kavuruyorum çok iyi oluyor ❤️
Deleted33000 ppmerlina elbette ev yapımı biz yazdan yaparız yufkaları yiyeceğimiz de ıslatır katlarız