Ber16 ppmerlina ahahah öyle ama adam nezmandir soyluyo enerjimi bugün buldum ondan yoksa zaten useniyom 😁😁
ppmerlina etkafa kuskus dedin canım çekti bi de hemen herkes pilav yapıyo ben de kuskus pilavı yapayım bari yanına da 1-2 parça tavuk belki ve ayran 🤣
2princessmother ppmerlina hahahahaha 😁😁😁 bugün tek çeşit aşkımm gidicez ya uğraşamam hiç balığı eşim yapacak zaten Salatayı Mezeyi ben yaparım Bahçede üzüm ağacım var annemi bekliyorum gelip yaprakları toplayacak bana o gelsin çıkıcaz bu saatten sonra da gidip 10 çeşit yapamam 😂
ppmerlina 2princessmother cuma cumartesi pazar köy keyfi hee ohh tadını çıkar ❤️ kocangil seviyor ne güzel benim annemlerin de var işte sana demiştim ya. Ama eşim öyle köy yazlık falan pek sevmiyor 🥺🥹
2princessmother ppmerlina bahçede kız oynayınca mutlu oluyoruz E burda dışarı bile çıkaramıyorum ki araba var vs diye garibim hep içerde 4 duvar ve ben başka gördüğü birşey yok Orda hep bahçede olduğu için oynuyor eğleniyor gitmeye değer valla atayım sana resmini 🤩
2princessmother ppmerlina ama bende sevmiyorum kızım olmasa gitmem inan ki günde o merdiveni 100 kere in çık beni öldürüyor 😏
Alya05 ppmerlina bende buldum Gititm buzluğa baktım kırzımı et hemen çıkarttım şimdi 🤣haşlacam suyunda da pilav yanına salata mis daha nolsun dimi 😁