Hicrettt Kızlar selam, tam 1ay önce sezaryen oldum ve alt göbeğim hala uyuşuk gibi? Bu tam olarak ne zaman düzelir ? Yoksa böyle mi devam ediyor ömür boyu?
_tugcee Hicrettt Sanırım ömür boyu diyorlar ya sonuçta kesilen bi 7 kat gerçeği var.. Oradaki tüm doku ve sinirlerde ölüyor ve tamamen hissizleşiyor orası.. Ben sezeryan olalı nerdeyse 10 ay olacak hala hissiz ve uyuşuktur orası :)
Imasleeper Hicrettt 22 yılında doğurdum şimfi hamilryim uyuşukluk geçti ama muhtemelen doğurunca yine olacak :))
Hicrettt Daisyy000 ayy 7 ay yine iyi inşallah benim de o kadar sürer 😂 kaşınıyorum 0 his çoook iğrenç bir durum
Hicrettt _tugcee o kadar dua ettim normal doğum için ama olmadı 😂 inşallah ömür boyu değildir ya yoksa gerçekten çok kötü bence , kendimi insan gibi hissetmiyorum oraya dokununca 😂
Hicrettt Imasleeper yeniden sezaryen mi olacaksın? Acaba ilki sezaryen olunca diğer bebekte sezaryen olmak zorunda mı ? Aynı yerden mi kesiyorlar ? Kafamda deli sorular.. 😂
_tugcee Hicrettt Yaa olsun herşeyden önce çok güzel bi annesiniz bence☺️Dünyaya bi can getiriyoruz o uyuşukluk hiç gitmez çünkü ilk sezeryan olunca sonraları da sezeryan oluyor aynı yerden kesiliyor siz düşünün sinir doku kalır mı o bölgede.. 9 buçuk ay önce sezeryan olmuştum şimdi tekrar hamileyim 3 ay sonra yine doğuracam mesela yine aynı yerden☺️☺️
Imasleeper Hicrettt yeniden sezeryan olucam canım evet göbek fıtığı var bende onu da aldırcam yoksa İstanbul da oturuyorum zeynep kamil hastahanesin de vajinal doğum düşünüyordum. Bilemiyorum valla nerden kesecek deneyip görücez 😁
Seher_blk Hicrettt oradaki hissizlik ve uyuşukluk haftfleyecek ama ömür boyu devam edecek komple kayb olmayacak
Seher_blk Hicrettt ben sezaryen olalı 2 buçuk sene oldu hala uyuşuk ve kolumdan da 10 sene önce ameliyat oldum orası da uyuşuk ve hissiz
2cocuk2kopek Hicrettt doktora danış istersen canım ben anesteziden uyanınca ne uyuşukluk ne başka bişey yoktu. Yaşamadım hiç