Selenavci63 Haticetk bende bugün 10+4 yarın kontrolüm var ama sanırım erken daha keşke öğrenebilsem 🐣
edabolukbasi3 Haticetk o haftalar genelde çok yanıltıyor fetal dna yaptırmadıysanız eğer. ilk çocuğumda bana 13 de kız demişlerdi 16 da erkek dediler şimdi ikinciye hamileyim pazartesi 15 haftalık olcaz söylermi bilmem
Merve_kucuk Haticetk 11/12 haftalıkken öğrenen var ama 10 haftalıkken duymadım daha hiç. Bende detaylıda öğrendim zaten oğlumun olacağını ☺️😁
Haticetk Senagrkn evet erken olduğunu biliyorum ama insan merak ediyor tahmin var mı diye soracağım doktora😅
Selenavci63 Haticetk tabiki bu posta yazacağım yarın doktordan çıkınca öğrensem de öğrenmesem de ama hiç umudum yok erken sanki biraz 🤣🥹
Haticetk edabolukbasi3 ilk çocuğumda 14 haftalıkkdn öğrenmiştim zaten bunda daha bir merak ettim niyeyse
Selenavci63 Haticetk canım şimdi çıktık doktordan cinsiyet ile ilgili hiç bişey konuşmadık çok çok erken şuan dedi haftaya ikili taramaya çağırdı
Sitasya Haticetk evet yedim özellikle yiyip gidiyorum çok tembel sanırım 🫠 bu sefer vişne suyu deniycem bakalım
Kubradmurat Haticetk yanilma payi olabiliyor daha çok küçük bece 16 haftadan sonrayı beklemek lazım garanti olmasi için
Miniginannesiiii1111 Haticetk ilk oğlumu 10. Haftada öğrenmiştim ikinciye hamileyim 11+6 kontrolüm 13+1 de bakalım belki öğrenirim
Esrarslan Haticetk ben 16 ncı haftaya giricem daha öğrenemedim o haftalarda biraz zor ama öğrenenlerde var şaşırdım 😅