Slvrbyzk Kızlar 13. Haftadayım ve cinsiyetini öğrendik doktor kız gbi görünüyor dedi içim içime sığmıyor çok farklı bi duyguymuş 🐣👼🏻👼🏻👼🏻
Minejjan Slvrbyzk bende 12. haftadayım banada kız dedi ama değişir de dedi ne uzulebildim ne sevinebildim🤗🤰
Hulyalp Slvrbyzk ayy masallah gozun aydin saglikla dogsun insallahhh. Benimde 1 oglum var ikizleriminde biri erkek biri kizmis. Kiz cok gec belli oldu. Doktor kiz digeri diyince dunyalar benimdi resmen rabbim insallah sasirtmiyodur. Erkek varken insan bi tane de saglikli sihhatli kiz evlat istiyo
Hilalalara Slvrbyzk benim kide kız 31 haftalığız teyzeleri🥰 Kız anneleri olarak birazcık daha şanslı gibiyiz çünkü hep söylerler kız evlat cennet demektir Rabbim bu yüzden sevdiği kullarına kız evlat nasip eder diyo hep büyüklerimiz😇
Slvrbyzk Hulyalp tabiki bir eve her ikiside lazım gerçekten ama kız çocuğu yoldaş ya arkdş gbi olur her zaman 😍
Hilalllllll Slvrbyzk valla öyle Perşembe özele gidicem 27 sine de devlete randevu aldım farklı yerlere gidip sonucuna bakmak hoşuma gidiyor 😊