Kadermiray Adetime bir gün kala 7 2 gün sonra 21 olmuştu en son 23 nişanda kan verdim ve tekrar vermeye korkuyorum kimyasal olur mu olmaz mı diye çok düşğk geldi değerler bana
YaseminNurcanSu Korkmaaa canim bende ilk hamileligim de regl gunu 11 daha sonra 30 kusurlerde 3 4 kan verme sonucu yukselmeye basladi stres yapmaa
Bsyt Kızlar benim de 21 nisanda 430 23 nisanda 1190 bugünde 3274 geldi gecikmemin 6. Günü son adet tarihim de 23 Mart pazartesi gününe randevu aldım sizce kese vs gözükür mü ? Sizler kaçıncı hafta da gördünüz
Yazmelegi_ Bsyt 4+5 oluyor erken olabilir kalp atisi için ben 6 da kese gördüm 7 de kalp atışı duydum
Bsyt Burcu_drn Burcu_drn 5000 olduğun da görülür denildi karın olarak vajinalde tedirgin oldum bilemedim
Kadermiray nurssmom aslında adet günümden bir gün önce 7 bir gün gecikme de 20 çıktı ondan dolayı baktım adet gününde genelde 300 400 görenler var ondan tedirgin oldum
nurssmom Kadermiray herkesin mensturual döngüsü farklı olduğu için Buda farklılık gösteriyor onu umursamayın
nurssmom Kadermiray evet ama bu erken öğrenmenizle alakalı. Ben gebeliğimi öğreneli 9 gün oldu dün 600e yükseldi beta hcg. Pazartesi görebilirsem anca görürüm. Bende ilk öğrendiğimde 18di
Kadermiray nurssmom peki sizde bel karın ağrısı adet gibi sancılar yaşadınız mı göğsü hassasiyetim hala var ama dün ki gibi şiddetli değil
nurssmom Kadermiray evet çok ağrım oldu adet olucak gibi ama 3,4gün sonra bitti şimdi ara ara oluyor. Bel ağrısı geçmiyor. Göğüste iğne batması vardı oda bitti hassasiyet var