nyx Gulben45 Rabbim kolaylık versin, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bir an önce inşallah 🙏🏻🌸💖
sylvia Gulben45 Başladılar mı sancı vermeye 🥹🙏🏻 inşallah su gibi hızla ilerler kolayca kavusursun yavruna
newmommmyy2 Gulben45 hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ salim kavuş yavruna haber ver nasıl geçtiğini 🤲🏼❤️❤️❤️
sylvia Gulben45 Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah 🥹😍 Nasilsiniz nasil gecti dogumun? Ailenize sağlıklı uzun ömürler diliyorum 🙏🏻🤗
Misev17_5 Gulben45 gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah bana da iki gündür yatış veriyorlar imza atıp çıkıyorum kendi sancimla doğum yapmak istiyorum ama yarın kabul edicem herhalde yatışı 41+2 oldum sizin süreciniz nasıl oldu ilk doğum mu
newmommmyy2 Gulben45 hadi gözün aydın canım inşallah ağrıların falan varsa hemen geçer gider kendine gelirsin şimdi artık yavrunun tadını çıkar sağlık sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin Allah ❤️❤️❤️
Gulben45 Misev17_5 yok ikinci doğumum 7 saat sürdü suni sancı doğum anı biraz zor oldu bebek kilolu diye o kadar Rabbim yardımcınız olsun
Gulben45 sylvia bebek kilolu diye catim dar diye biraz zor oldu ama şükür yanimda şimdi ikimizde çok iyiyiz ☺️ teşekkür ederim 😍