Mrvenur Merhaba kızlar adetim gecikme sonucu test yaptım pozitif çıktı 21inde kan verdm beta HCG 2670 çıktı kese görünmedi 22 Nisan 3326 çıktı norml mi sizce
Basakparlar Mrvenur 1500 üzeri vajinalden görünür 5000 üzeri de karından görünebilir bazen değişkenlik gösterebilir geç döllenme vs
minikari Mrvenur normal canım bir günde o artış içini ferah tut geç döllenme falanda geç görünebilir haftaya göre 7. 8. Hafta da bile gören var
Esma006 Mrvenur bazı kadınların 5 binlerde vs görülüyor bir aylık flndir büyük ihtimalle geç döllenme de olabilir
Mrvenur bgndgd vajinal bakılmadı 2670 çıktığı gün karından bakıldı sadece ertesi günde sadece kan verdm Dr görmedi 2 hafta sonra çağırdı
Mrvenur minikari teşekkür ederim 🌸2760 çıktığı gün karından bakıldı sadece onda görmedi 2 hafta sonra çağırdı
Mrvenur Esma006 evet adet tarihine göre 5+5 demişti Dr ilk hamilellgmde 5.haftada görmüştüm bunda görmeyince endişelendm
Busranur_mnts gayet normal 1 günde artışı herhangi bir şikaetiniz olmazsa bekleyin daha erken 10 gün sonra falan gittiğinizde net görürsünüz