Burcuguner Kızlar selam çatlama iğnesinin 11. Günü bugün ve testim böyle çıktı beyaz mı çizgi yoksa silik pembe mi yanlış mı görüyorum acil destek. 7. Günden beri test yapıyorum hiç çizgi bile çıkmıyordu dünde yaptım umutsuzca çöpe attım böyle birşey çıkmamıştı varmı gerçekten iğnenin etkisi olsa daha çnceki yaptığım günler çıkmz mıydı bilgisi olan yazsın lütfen dün 10. Gündü yaptım hiçbişey çıkmamıştı şoktayım şuan
Bussbety Burcuguner benimde awox da önce çıkmadı gecikmeden 10 11 gün arasında baya belirgin çizgi çıktı yarın kan testi verin isterseniz
minigimleseruven Burcuguner aşkım ben awox test ile adetime 2 gün kala öğrendim , kan verdim hcg 2500 çıkmıştı
Burcuguner Bussbety Eslem2112 Nur8893 etkafa Eslem2112 Burcu__0506 bgndgd Cimcime30 Bussbety Kızlar kan sonucum çıktı
Burcuguner Nur8893 14 nisan da vuruldum ama o günden beri test yapıyorum her gün hiçbir şekilde çizgi çıkmıyordu dün de çıkmadı bugün de böyle işte bilemedim
Nur8893 Burcuguner Anladım canım bende 14 nisanda vuruldum hiç test yapmamıştım merak ettim etkisi geçmiş mi diye . Dün gece çift çizgiydi . Ama sen öncesinde yapmışsın test inşallah güzel ilerler .
Burcuguner Nur8893 inşallah ikimiz içinde hayırlısı bence sende kan ver ben bugün vericem duramıyorum
Nur8893 Burcuguner inşallah canım hayırlısı Olsun . Ben öncesinde yapmadığım için korkuyorum iğnenin etkisidir diye açıkçası belirtin varmı canım
Burcuguner Eslem2112 vericem de beta yüksek çıkıp inme durumu oluyormuş en net ne zaman vermeliyim acaba öyle bişey mümkünmü iğne etkisi olabilir mi daha önce çıkmadı dün bile ama bugun cıktı bilemiyorum ya
Nur8893 Burcuguner Bemimde öyle canım kasıklarımda batma hissi var . 14 15 gün net diyorlar . Bak benim testide atayım canım . Sevinmedim o yüzden bildiğim için .
Burcuguner Nur8893 yani kan versek net sonuç alamaz mıyız şimdi beta da hamile çıkıp sonra düşer mi ki yoksa eğer orayı anlayamadım
Nur8893 Burcuguner Evet canım şimdi pozitif olup 1 gün sonra düşebilirde ama düşmeyen de var . Değer düşebilir her gün yaptırmak lazım değerinde kaç çıktığı da önemli tabi. İstersen kan ver tabi