S-nur1 Ben 11 haftalığım kızlar gösterirse 13 de gidicez Bir kaç hafta önce kızınız olacak ismi de …. Bu dediler bana ismiyle birlikte gördüm 😀bugün de altın gördüm anlamına baktım rüya sahibi erkek bebek haberi alacaktır diyor 😂😂
Nurbesteee S-nur1 ben bundan 10 yıl kadar önce rüyamda erkek bebek doğurmuştum öyle zordu ki doğumu sanki her haliyle hissettim gerçekmiş gibiydi su an hamileyim bebek erkek 🌸
petronix S-nur1 İki hafta önce Allahım inşallah rüyamda bebeğimin cinsiyetini görürüm diyordum uyudum rüyamda bebeğimin cinsiyeti kızdı doğuruyordum ama mavi örtüye sarmıştık daha cinsiyetini öğrenemedim bir kızım var. ☺️
Yasemen16 S-nur1 evet ilk hamileligimde oğlan görmüştüm adını da soylemistim oğlum oldu adını yigit koydum ,simdi 2.gebeligim ilkte kiz gordum ela diyordum cinsiyeti kiz 🥰
Aalleeyynnaa Ne güzel rüya görmüşsünüz maşallah. Genelde böyle rüyalar gerçek oluyor. Bizde cinsiyet öğrenmeye gideceğimiz gün rüyamda doktor pembe zarf veriyordu. Kız olduğunu öğrendik
S-nur1 Aalleeyynnaa Evet ya ismiyle hitap edilen rüyalar genelde haberci rüyalarmıs ama bugün de başka bısey gördüm anlamı erkek bebek çıktı 😂
Pembe_bulut S-nur1 ben rüyamda erkek bebek gördüm ama kızım olacak inşaallah 😁 pek itibar etmemek lazım aslında 😁
Musilk-1 S-nur1 ilk kızıma hamile kalacağım günü hissettim ve gerçekten o gün hamile kaldım rüyamda ak sakallı bir dede pembe battaniye de sarılı bir bebek uzattı bana kızım bu sene 20 yaşına girecek benim doğru çıktı
Aalleeyynnaa S-nur1 ilk hamileliğimde de rahmetli dedemin kucağında bebek vardı bana verip Mustafa demişti. Çok yeni evliydim henüz çocuk düşünmüyodum ilerleyen zamanlarda isteyince direk erkek olacak adı Mustafa olacak demiştim. Öyle de oldu :) adıyla sağlıkla yaşasınlar inşallah 🤗
Kikiriki S-nur1 ben hamile kalmdan önce erkek bebek gördüm o ay hamile kaldım bebeğimin cinsiyeti erkek
Abilikardesli S-nur1 cinsiyeti öğrenmeden uzun siyah saçlı bir kız çocuğu gördüm. İsminide söyledim rüyamda. Cinsiyeti öğrendik ve kızımız olacakmış. 20 gün sonra kavuşuyoruz kızımla🫠🌸