Zeynep1401 Normal doğum yapanlar epiduralli mi daha iyi epudiralsiz mi tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Zeynep1401 kahvesever__ peki süreç nasıl oluyor acaba belli bir süreden sonra mi yapılıyor epidural yada doğumun başladığı andan itibaren mi. Bir de belden yapılıyor demi sezeryanda olduğu gibi
mavideniz9696 Zeynep1401 bazı hastanelerde 4 bazı hastanelerde 5 santim açıklıktan sonra epidural iğne vuruluyor ve evet belden sezeryandaki gibi
Bahar77777 Bende bugün normal doğum yapacağımı öğrendim epidural veririz dedi prenses doğum oluyomuş belli bi açılmadan sonra veriyoruz epidurali birazda olsa kendi sancını çekmek zorundasın dedi süreç nasıl ilerlicek bilmiyorum bakalım🥰
Zeynep1401 Bahar77777 bende nasipse normal doğum yapıcam epidural mi daha iyi epiduralsiz mi onu araştırmak istedim bi. Bende merak ediyorum nasıl bir süreç olucak gün geçtikçe heyecan artıyor 🥰
Bahar77777 Zeynep1401 kesinlikle epidural acını ağrını hafifletcek dio doktorum o yüzden ben kesin isticem😅
Zeynep1401 kahvesever__ Wolf13 mavideniz9696 Bahar77777 Ben epudiral yapılırken ağrı acı oluyor mu onu merak ediyorum ondan biraz korkuyorum açıkçası nasıl bisey bilmiyorum da ilk dogumum olacak nasipse
Zeynep1401 Smile0 ya ben aslında o epudiral yapılırken ağrı acı hissediliyormu onu merak ediyorum o yüzden biraz tedirgin oldum
mavideniz9696 Zeynep1401 vallahi son zamanlarda iğne yapılırken hiç acımadığını söylüyor çevremdeki herkes eskisi gibi değilmiş yani. Zaten 4-5 santim açılma olana kadar çektiğin sancıının yanında o iğneyi bence hissetmezsin bile
Wolf13 Zeynep1401 epidural yapılırken iğne yi hissediyosun ama öyle bir ağrı olmuyor 20 dakka sonra ağrı sancı hissetmiyorsun, epidurali doğru zamanda yaparlarsa doğumun o kadar iyi olur
tombikdoner22 Zeynep1401 valla ben epiduralsiz doğurdum suni sancıyla çok çok çok zordu. Bence epidural alın.