nurunuzgeldi Fiyat 3500 civarı o paraya bebeğime bir sürü şey alabilirim ama bir yandan da hatıra kalsın istiyorum durumumuz var ama gereksiz harcama yapmayı sevmem o yüzden siz ne düşünüyorsunuz gerekli mi gereksiz mi?
staRmama nurunuzgeldi hamileyken zaten bol bol fotom vardı yenidoğan çekimi yaptırdık biz birde 1 yaşında yaptıracağız her yaşında yaptırmak istiyorum ama ☺️
senem-yabaci nurunuzgeldi bana da o kadar para vermek gereksiz geldi. Bu hafta hastanede yatmamış olsaydım kendi çabamla bir şeyler ayarlayıp kardeşime çektirecektim fotoğraf. Neyse ki kızım erken gelmekten vazgeçti 😂
fatmaanuurr22 nurunuzgeldi ben özel hastanede doğum yapmak istiyordum daha sonra memleketime gidip oradaki aile doktorumuzda doğum yapmaya karar verdim onun yerine de hamile ve yenidoğan çekimi yapacağım hemde hatıra kalir diye bence yaptırın derim 🥰
mavideniz9696 nurunuzgeldi durumunuz varsa yaptırın derim bir daha öyle güzel bir göbişimiz olmayacak 🥹
Aylaa123 nurunuzgeldi ben olsam vermezdim evde kendiniz çekebilirsiniz imkanlarınız dahilinde hatıra kalmadı açısından
Aylaa123 nurunuzgeldi güzelce giyinin dışarıda felanda çekebilirsiniz böyle ormanlık gibi bi yerde yada manzarası güzel bir yerde telefonu güzel çeken arkadaşınız eşiniz kuzeniniz vs olur çekebilir sizi evdede karanlıkta flaş tutupta kendinizde çekebilirsiniz fikir olsun
Melikeakkc nurunuzgeldi hamile çekimini siz güzelce giyinip güzel bi yere giderek birisi sizi çekebilir. Ben öyle yapmıştım. Fotoğrafı yenidoğan çekimi olarak yaptırıp ailece çekinmiştim