Der_yaa Kızlar bayramdan bu yana şiddetli bulantılarım, kusmalarım ve kendi evimin kokusundan belirli kıyafet ve nevresimlerinden tiksiniyorum n’olcak bu halim😣
Kalbimde Der_yaa ya canım benimde öyle evimin kokusundan miğdem bulanıyor Napıcam bilemiyorum depremden dolayı eve girmedim iki gündür ablamda annemde kaldım orda hiç bir sorunum yoktu ama evimden tiskindim
Ecem_P Der_yaa benim de 6. Haftada başladı 12-13. Haftalarda birden kesildi Allah’a şükür biraz daha sabredin geçecektir
Glhayat_54 Geçmiyor bacım gecmıyor ilk hamileliğimde böyle bisey yaşamadım bu 2.de felçli tavuk gibiyim 😂 Nerdeyse doğurcam hâlâ herşey kokuyor Çoğu seyden tiskiniyorum. Bazende o kokular kusturuyolar..😐
Der_yaa 1_Pandackk aynen ya eskiden evin mis kokusuna temiz nevresim kokusuna hasta olan ben şimdi ise gerçekten hasta oluyorum
1_Pandackk Der_yaa ilk üç aya kadar idare edecegiz benimde eşim görevde annemlere gecicem büyük ihtimalle küçük bebeğim var ona bile bişey yapip veremiyorum öğürmekten 🤢
Der_yaa 1_Pandackk bnde aynı durumdayım dört yaşında bi oğlum var hiç bir şey hazırlayamıyom bnde annemlere geçecem bugün
Der_yaa 1_Pandackk annelerimiz iyi ki var bide bizimkiler köyde yaşiyor mis gibi havva solumaya gidiyorum
Kalbimde Der_yaa ay bu çok kötü bir durum Napıcam yaaaa başkasına gidince miğde bulantım gidiyor resmen