Kamelya
Bende merak ediyorum ama kimse doğum belirtilerini yazmıyor 38 haftalığım bende 😔
Sedalii
Ay valla bilsem yazıcam bişeyler bendede aynı seyler var ama daha 36 haftalık
Kaynana postu olsa damlarlardı çoktan
Melis1661
[bilinmeyen] bence bir süre daha bekle ağrı şiddetlenirse doktora git 15 dk da bir gelen bir ağrımı yoksa sürekli mi
Xyz
Ya bence buradakiler daha doğum yapmış olmayanlar bu tarz yorumları doğum yapmış olanlar yapabilir.. Doğum yapanlar da happy Kids uygulamasına gectipi için cvp alamıyor olabilirsiniz
Smiley87
[bilinmeyen] benim bel ağrım olmadı canım doğum belirtisi olarak da kasık ağrılarım oldu 3-4 gün ama düzenli değildi , 4. Gün sabah suyum geldi ve 3 saat içinde Doğum yaptım 👶🏻 He bir de 2 kere karnıma kramp girdi çok kötüydü , doktorum çok normal bu tür yalancı sancıların sıklaşması Doğumun yaklaştığını gösterir demişti
Melis1661
[bilinmeyen] sancılarını takip et Doğum sancısıysa zaten geçmez
Smiley87
[bilinmeyen] benim kızım Doğum pozisyonunu 32lerde almıştı başı aşağıda ayakları göğüs altımdaydı, dolayısıyla aşağıda hissettiğimi hiç hatırlamıyorum canım
Smiley87
[bilinmeyen] olabilir canım , bebeğin hareketli olması sağlıklı demek onu kafana takma , sancın olursa düzenli mi onu takip et 🤗 hadi sağlıkla kucağına alırsın inşallah 👶🏻
CansuuAyy
[bilinmeyen] aynı şekildedir bende ama Doğum belirtisi mi bilmiyorum 🤷♀️ Bir gün daha dursa Perşembe sezeryanım var🙈