Kvsr46kvsr nurunuzgeldi gerek yok o zaman, abilerimi kıracağıma o ismi bırakmam olur biter. Eşinde istemiyosa konusunu bile açma boşver
Koala_ nurunuzgeldi zaten vermişler ismini başka bir çocuğa ailede yani ne gerek var ? Her doğuran makbul biri diye bu kişinin ismini versin o zaman çocuklarına çok saçma gerçekten. Siz gerekeni nazikçe söylemişsiniz bebeğinize de kendi istediğiniz bir ismi vermekte özgürsünüz vicdan yapacak hiç birşey yok ortada.
nurunuzgeldi Koala_ sırf şu muhabbetleri duymamak için bile kız olmasını istemiştim nasipmiş erkek oldu ve duydum bunları duymak bile rahatsız ediyor beni açıklama yapmak zorunda kalmak
nurunuzgeldi Selenavci63 bende doğru bulmuyorum gerçekten ama kafam çok karıştı galiba koymayacağım ya
Selenavci63 nurunuzgeldi çocuklar hayatları boyunca o isimi taşıyacak o isimle anılacak inanır mısınız bu tarz şeylere bilmiyorum ama ismini koydugunuz insanın hayatından bazı parçalar da direkt bebişe aktarılabilir yani aynı olayları yaşayabilirler o yüzden bence kendine özgün isim olmalı bence 🤍🐣
nurunuzgeldi Selenavci63 aynı fikirdeyim o yüzden kimsenin ismini koymak istemedim ama işte kafam karışıyor arada bir ben en iyisi herkes kabullenmişken konusunu açmayayım başka güzel bir isim seçeyim
queenanne1 nurunuzgeldi isterse dünyanın en iyi insanı olsun. bebeğim erkek olacak en beğendiğim erkek isimleri sırf ailede olduğu için onları tercih etmedim..farklı isim taraftarıyım her zaman🫠
queenanne1 nurunuzgeldi ilerde içine sinecek mi onu düşün öyle karar ver, çocuk ömür boyu o isimi taşıyacak belki sizin sevdiğiniz kişiyi o sevmeyecek ya da tam terside olabilir bu ihtimaller doğrultusunda karar verin bence🌸
QueenMommy nurunuzgeldi Bende koymam çünkü düşünsene dışarda bağırıcaksın kemaaaal diye ee bu sefer kaynın ismide kemal oldugu için tuhaf olucak yada ben bazen paylaşıyorum oğlımun ismiyle egemenimm diye sende böyle yazarsan tuhaf olucak bence yapma
ErsBegAs QueenMommy Hahaha güldürdünüz Allah sizi de güldürsün 🤣 herkes onun evladınızın ismi olduğunu bilecek ama.. Örneğin sınıfımda 3 adet aynı isimli çocuk var ama o an sesimi yükselttiğimde hangisi hangisine olduğunu veya diğer sınıf arkadaşları kim olduğunu anlıyor 🤣🤣🤣
ErsBegAs nurunuzgeldi yani ailenize bu şekilde söylersiniz abisinden kaynaklı değil Mustafa Kemal’den kaynaklı koydum vs diye
Aylaa123 nurunuzgeldi koymam tabiki sizde söylediğiniz lafın arkasında durun bence koymam diyip koymanız çok saçma olur
nurunuzgeldi Krystal bu nasıl bir cevap çok gereksiz buldum ne açıklamışımım zaten bu yazdığınız fikir belirtmek mi oldu şuan öyleyse bir daha belirtmeyin
Emirnokta nurunuzgeldi benimde eşimin yeğeni 13 yaşında vefat etmiş görümcem illa ismi kemal olsun dedi tamam dedim o bebeğin kalpatisini hiç duymadım.simdi hamileyim ve Allah’tan bebek kızmış yinede aklımda acaba mi vardı rahatladım isim tartışmasından içinizden gelmiyorsa koymayın bence birileri size olsun diye bosverin biz çekiyoruz tüm emeğini
Egemom07 nurunuzgeldi bu sizin tercihiniz. Birisi üzerimde baskınlık kursa ben koymak istemezdim. Ama sevdiğiniz ve içinize sinen bir isim ise neden koyulmasın.