Meral_63 ACABA yükselir mi adetime 1 hafta var gebelik şüphesi duyorum çünkü kasık ağrısı bel ağrısı göğüs altı daki kemik ağrıyor beyaz akıntı sıcak basması oluyor bide
Meral_63 2princessmother ama benim adete 1 hafta var daha bazıları yok olamz diyor kafayı yiyecem resmen bi andan heyecanlıyım bi anda ACABA yoksa boşami mutlu oluyorum diyorum 🥹🥲🙏🏼
Meral_63 Slmcnmyeniben ay inşallah bi hafta varken vermek istedim 🥹🙏🏼 bakalım hele gecikres test yaoacam SONRA kan
Meral_63 Eldgrn aynen öyle yaocam 🙏🏼🥹 dualarınizi eksik etmeyin olur mu Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥲
yagmurksk Meral_63 gebelik oldu mu acaba merak ettim. Bende adete 4 gün kala sağlık ocağında verdim 2,3 çıktı
yagmurksk Sementa63 yaaa bende 4 gün kala verdim 2,3 çıktı sağlık ocağında. Sağlık ocağının referansı hep düşük oluyor o yüzden bu yazıyı da görürünce bi tereddüte düştüm artış nasıl oldu acaba
yagmurksk Meral_63 çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 süreç nasıl ilerledi beta nasıl arttı