Asli96 tabii ki anlıyorum ama hiç korkma ben hep kendime benim doğumum çok kolay olacak diye motive ettim bana doğumunu zor geçenler anlatırdı da o sizin doğumunuz benim kolay olacak dedim ki cidden aşırı kolay bir doğum yaşadım. Kendini kolaya inandır ❤️
Ben 40+2 de doktora gittim ne açılma var ne sancı var ne bebeğim tam doğum kanalındaydı. 40+6 ya gün aldım. 40+4 de 21.55 de bir sancı geldi heralde dedim yalancı geçti yeniden geldi derken süre tuttum annemle arkadaşım vardı hazırlık yapıyorduk neyse sancılarım 4 dakika da bir olacak şekilde başladı. Hemen duşa girdim hazırlandım 22.55 de acile giriş yaptım 10 cm açıklık bebeğin kafası gelmiş damaryolu açıldı doğumhaneye alındım ebe 3. ıkınma da bebek gelecek dedi öyle de oldu 3. ıkınma da bebeğim geldi 23.24 de bebeğim kucağımdaydı herşey bitmişti. Hemen emzirdim kalktım kendim hazırlandım ☺️ hatta ebe dedi ki evde mi doğurmak istedin son anda karar değiştirdin yok dedim sancılarım yeni başladı ☺️ Rabbim sana da böyle kolay doğum nasip etsin inşallah ❤️