Fatmanurkoglu sdecedry bende 8+6 haftalık hamileyim öğrendiğimden beri bulantı kusma vardı bilinen bi ilaç kullanıyordum ilk basta işe yarıyordu biraz rahatlıyorum sonra doktor farklı bi ilaç yazdı aksam bir sabah bir içiyorum gayet iyiyim çok şükür
busebasaran06 sdecedry canım benim o durum bir süre daha devam edecek maalesef doktoruna git ilaç yazsın sana , ben ilaç içmeden önce yemek yiyemiyordum
Tufan_aras sdecedry prilam kullanabilirsin canım reçetesiz pahalı satılıyor yazdır kullan mutlaka faydasını görürsün
Melissarden Hamilelikten bildiriyorum şuan evde ki koltuk bile midemi bulandırıyor öğürtü geliyor ama kusma yok. Canım hep birşeyler çekiyor ama bulantıdan yiyemiyorum ve kokuya hassasiyetim normalde vardı şuan tavan
ebrununikizleri Melissarden yaa tek değilmişim evin bütün odaları midemi bulandırıyo sadece salında oturabiliyorum eşimin sigara kokusu hele tiksiniyorum
Cemreeamine 7+4 üm hiç mide bulantısı nedir bilmedim inşallahta gelmez bu saatten sonra Allah size yardım ETsin inşallah kolaylaşır 🥰
Es_Vera Haftam bende açlıktan halsizlik çekiyorum hayatım durdu . Gece rüyamda yiyecek görüyorum sabah kalkınca midem bulanıyor . Canımın çektiğini yapamıyorum . İnş geçer kaçıncı hafta biter bilmiyorum