yesildeniz_ Laydyg awox ve laboquick. 15 dakikadan sonrasına hiçbir testte bakmamak gerekiyor yoksa yanıltıyor
Bussbety Laydyg erken gebelik testi awox normal test artımed bence. Ben önceleri artımed yanlış sanıyordım meğer beta değerim yükselmemiş hepsini de normal alışveriş sitesinden aldım t ile olan siteden hem çok uyguna geldi . Hem de doğru sonuç
GezenTavuk_2 Laydyg erken gebelik testi okarak : AWOX , PREDİCTOR EARLY. Kaset test : LABOQUİCK , ALBİ
Sevgilimmmmmmm Ben freely ile öğrendim gebeligimi. 3 test aldım üçü de silik cizgiydi. Kan verdim beta 76
Bussbety Laydyg dediğim gibi beta yükselmeden hangi test yapsanız da doğru sonuç vereceğini zannetmiyorm en azından alacaksanız awox alın benim adet gecikmesinden 10 gün sonra çıktı
Eldgrn En iyi denilen testte bile sorun olabiliyor. Freely Prodoctor Albi Artimed Bebe-time Roll Days doctor Kullandığım markalar bunlardı ve hepsi yalancı pozitif veya kuruma çizgisi gösterdi. O yüzden kan testi her zaman en iyisidir
Laydyg Eldgrn teşekkür ederim kanda vwrdm pazartesi çıkcak büyük ihtimal oyüzden testte uapaym dedm artımed aldm
Eldgrn sutlukahve_ Bunlar benim kullandıklarım yani kullandıktan sonra olumsuz dönüş aldığım testler ya kuruma çizgisi bıraktı ya da yalancı pozitif çıkardı. O yüzden idrar testlerine güvenim sıfır Ama tabii Mecbur Kalınca kullanmak zorunda kalıyor insan.
yesildeniz_ Bazı testlerin çeşidi oluyor. Oncomed erken gebelik testi ve iki çeşit daha kaset testi var. Bi tanesi yalancı pozitif çıkarıyor hep. Ama diğeri kuruma çizgisi bile çıkarmıyor. Albinin üç çeşit kaset testi var. Yıllara göre güncellenmiş herhalde benim aldığım iyiydi