Asill01 Nur8893 adet tarihinin geçmesini bekle canm yalancı pozitif çıkıor catlatma iğnesinde hcg içeriyor cnkü
Sinem2604 Nur8893 En erken 14. Gün yapmn gerekiyormuş canım bende 15-16-17, günler pozitif gördüm 13. Gün negatifti Benimde erken öğrenmem gerekiyordu kan sulandırıcı kullanmam için
Nur8893 Asill01 Evet canım erken öğrenmem gerekiyor benim ilaca başlamam gerekebilirmiş tedavi görüyorum . Beklicem artık 12. Gün Test yaptım pozitif ti iğnenin etkisi geçmiş mi diye bakayım dedim hayırlısı inşallah .
Asill01 Nur8893 beta baktırsan bi ilaca başlıcaksan idrar testi hep pozitif çıkıyor beta baktır ozmn cnm inşallah güzel haberler alırsın
Mge127 Sinem2604 merhaba ben de gebelik düşünüyorum ve gebe olursam benim de acil kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor, henüz çatlatma iğnesi vurulmadım ne zaman vuruluyor belli süresi var mı adetten şu kadar sonra diye falan?
Nur8893 Sinem2604 Ben bugün kan verdim canım sabah negatife dönmüş . Önceki günler pozitif di . İnşallah senin gibi pozitif görürüm 🥹