Reyyank Busraprtkl 39+2 deyiz bakalim gözümüz yollarda kaldı 🥰♥️👼🏻🙈Gelsinler hayırlısıyla biz annelerini artık bekletmesinler 🤲🏻Son günler hiç geçmek bilmiyor 😞
Busraprtkl Reyyank bir yana öyle ama az kaldı bakalım hayırlısıyla gelsinlerde siz meryem ana otu olarak da bilinen otu kullandınızmı ?
Reyyank Yok canım daha kullanmadım ama doğum sancıları başlayınca suya konulup dua okunduğunu biliyorum ben o yüzden bekliyorum
EdaAsrin 39+6 bizde de durum ayni😁 Birazdan gece 00:00da 40+0 olacak. 40lari gorecegime inanamiyorum😅
Trabzonli Fatma ana otunu peygamber efendimiz tavsiye ediyomus o yüzden aldim kullancam inşallah önce suyum gelmez sancım olur da faydasini görürüm. 🤗 38+2 yim bu arada. Yarın da doğum günüm keşke yarın doğsa. 😀
Trabzonli Deletedmom342 malesef cnm zaten 10 gündur zatürre olmusum serumlarla buhar tedavileriyle ilaclarla ayakta zor duruyorum. Doğsun istiyodum bi an önce ama Şuan doğmasın ben toparlamadan. 🙏🏻
Buglemm Yarın gidicem bende çatı Muaynesi yapacak bakalım gece uykuları haram oldu resmen ☹️Huzursuzluk eklem ağrıları ...
2019z2021y 38+4 bugun çatı oldum. Açılma yok bebek kanala bile girmemis ama sancı cıktı 100 üzerinde 1 saatte 5 6 sefer ne olacak böyle bilmiyorım
suraybuke 2019z2021y bende tam 39 haftayim tam tersi bebek aşağı inmiş 1 cm açılma var sancı yok 😂😂 herkeste durumlar çok farklı dört gözle sancı bekliyoruz
kubraer 39+4teyiz. Yarin kontrol var ama minigimin niyeti pek yok gibi bakalim yarin ne soyleyecek doktoruz 😊