fehuvenus Kızlar yumurtlamadan en erken kaç gün sonra idrar testinde pozitif çıktı? Pikten sonraki çatlama gününü baz alıyorum ben. 8. günde erken test yaptım negatif
Mavili1480 fehuvenus Yumurtlamadan itibaren saydım 8.gün negatif 10.gün pozitifti 11 değeriyle öğrenmiştim çok yeniydi
Mariam1 Mavili1480 canm takip etmiyorum adet biteli 14 gün oldu Çarşamba kan negatif ama bu geçe yaptım 9 bucukda uyudum 2 de uyuandim ve test pozitive dönüyor sanki
Mavili1480 Mariam1 Testin markası ne canım benimde negatifti çöpe attım 1-2 saat sonra baktığımda pozitifti
fehuvenus Meral_63 Laydyg regle 4 gün gösteriyor ama bu ay 3 gün geç yumurtlama gördüğüm için biraz daha gecikecek sanırım
5_erkek_annesi fehuvenus 10 günü idrarda pozitif almıştım hafta sonu olduğu için 12 günde kan vetmiştim 98 çıkmştı
fehuvenus 5_erkek_annesi benim de bir önceki gebeliğimde 13.güne kadar çıkmamıştı ama kimyasal gebelik olduğu için hcg geç yükseldi sanırım. Siz ilk testi 10.gün mü yapmıştınız?
Busranur_mnts ben klomen kullandım. ayın 29unda adetin 15. günü kontrolüm var inşallah yumurta büyümüştür sat 14 nisan bat da 15-20 mayıs arası en erken 12si falan test yaparım diye düşünüyorum varsa çıkar galiba
Nuryener Mariam1 artmed bana kaç kere yalancı pozitif verdi hiç güvenmiyorum o teste hatta bi kere aynı anda 2 test yaptım ikiside net çizgi çıktı kan verdim negatif
Senagrkn fehuvenus yumurtlamadan sonra 15.gunde kaset testte silik çıktı ertesi gün kanda 79 du 16. gün yani
fehuvenus Senagrkn benim de ilk gebeliğimde böyle geç yükseldi ama kimyasal olduğu için onu baz alamıyorum. Daha öncesinde test yapmış mıydınız