Mariam1 Nur_can verme daha bekle bende 2 gün once verdim negatif de test yaptım ve silik var tefonda pek çekemedim
Mariam1 Mariam1 kendini erkenden strese sokma varsa da çıkmaz eğer ovulasyon a takıp ediyorsan 14 gün geçmesi lazım oyile demişlerdi
Mariam1 Mariam1 kendini erkenden strese sokma varsa da çıkmaz eğer ovulasyon a takıp ediyorsan 14 gün geçmesi lazım oyile demişlerdi
Nur_can Mariam1 hayır takip etmedim ama bi kaç gündür karnımda kasılmalar oluyor belimde ağrıyor bilemedim
Mariam1 Nur_can bu yüzde pek çıkmadı dün sabah negatif dediler bu gecede test da net biraz ama çekemedim ışıklar kötü
Nur_can Mariam1 ya ben hiç gitmiyecektim adet günümün geçmesini bekliyecektim ama grip oldum halsizim ilaç da almak istemiyorum gebelik varsa diye
Mariam1 Nur_can olabilir test varsa yapsana Sabah ilk idrarda ben 9 buçukta uyudum 2 de yaptim ve çıktı az da olsa eşim şok geçirecek galiba hamilemyim daha öne yaptığım testler boyile olmadı 9 gün kala yapmıştım dün da akşam yaptim çıkmadı
Mariam1 Nur_can canm parol iç git yine ama doğum uzmana gönderiler büyük ihtimal bende idrar enfeksiyon var da hamilelik supesi dolayı gönderdiler
Mariam1 Nur_can ben gebelikte ilaç yazmadilar parol sadece tarhana çorbası sarmısak koydum nane çayı sıcak bişelerden geçirmiştim
Nur_can Mariam1 inşaAllah karın kasılmaları gebeliktir rabbim hayırlısıyla bize ve tüm istiyenlere nasip etsin 🤍🥹iyi geceler canım