Nur_kybs iknrkc ağız mendili oyuncaklar küvet seti falan var onlardan alacağım geçende nevresim takımı ve çarşaf gelmişti beşik için kalitesi falanda güzel bu seferde geliyormuş ondan alabilirsiniz
Bebekmert iknrkc nevresim setleri harika ben çok memnunum aylardır kullanıyorum . Diğer bütün bebek ürünleri de gayet iyi çıkıyor kullanım olarak. İhtiyacınız olan şeyler geliyorsa alabilirsiniz rahatlıkla
Nisaacarr Guneyinannesi1 çocuk oyuncakları katlanabilir küvet ,kova vb. Bu tarz şeyler vardı yanlış değilse anakucağı da vardı ama emin değilim yalan olmasın belki yanlış hatırlıyorumdur onu
Sren1289 iknrkc ana kucagı kece organizer banyo filesi ağız mendili aldım cok güzeller tavsiye ederim
Sren1289 iknrkc ağız mendili bir pakette 4 tane var 2 tane aldım kumaşın ben begendım . Ana kucagı paketinden acıp kurmadım o yüzden yorum yapamıyorum
Dilos6 Katlanabilir su kovası, ağız mendili, alıştırma su bardağı, küvet filesi, bebek kırlenti aldım
melikedelibas @iknrkc benim ikinci bebek oldugu icin abisinden bir suru sey kaldi ben daha cok ogluma aldim tuvalet egitimi icin klozet zeka oyuncaklari ve kitaplar