Pelinizm Selam annişler bugüne kadar hamileyim diye yedim yedim taaaaki ayda 4 kilo aldığımı görene kadar 😂😂😂Bu listeyi yaptım henüz uygulamadım ama önerileriniz varsa fikir verebilirsiniz,bundan sonra amacım ayda en fazla 1-1,5 kilo almak🤗Hadi bakalım gazamız mübarek olsun😂😂😂🙈 KALKINCA 2 bardak ılık su (isteğe göre 1dilim limon ile) KAHVALTI (08:30) 1 adet tam yumurta (haşlanmış) 2dlm beyaz peynir 1 adet salatalık 1 avuç yeşillik 1/2 dilim tam buğday ARA (10:30) Ceviz/fındık/badem karışımından 1 avuç + süt(içine biraz tarçın eklenebilir) ÖĞLEN (12:00-13:00) 6 köfte kadar et/tavuk/balık 2avuç marul,1 domates,1salatalık,yeşillik,semizotu,roka,maydonoz,nane(1 yemek kaş zeytinyağı,limon eklenebilir) 1 kase yoğurt ARA (15:30-16:00) 1 bardak kefir/yoğurt veya süt + 2 adet meyve AKŞAM (18:00-18:30) Sebze haşlama veya közleme olabilir/Az yağlı sebze yemeği de olabilir yada 8-10 yemek kaşığı kurubaklagil 1 kase yoğurt ARA (20:00-21:00) 1 bardak kefir / yoğurt + 2 adet kuru incir/2 adet kuru kayısı/2adet hurma
peperutka Pelinizm Moralini bozmak istemem ama buna uymak cok zor 😄 Benim diyet listeme benziyor hergun uyamiyorum tabi
Agapi00 Pelinizm ben bundan az yiyorum ama 28 haftada 15 kilo aldım be yesem yarıyor bana ama hamile olmadanda önce öyleydim 😔
tugcesakir33 Pelinizm bende geleyim miii 🙈🙈🙈ben 22 haftada 4 kilo aldım dr a söz verdim fazla almıcam diye diyet yapmıyorum ama ekmek yemiyorum şeker tüketimoyorum tansiyon çıktı tuz da yasak protein kacagi çıktı çok aşırı protein de yasak heralde çok kiloyla kapatmam
Pelinizm dml33 Yaaa🙈🙈 Ekmek nasıl verdi size , ben bilemedim onu yaa sabah 1 dl yetmez gibi geldi öğlen akşama da yazmadım bilmiyorum doyarmıyım🙈🙈🙈😂
dml33 Pelinizm 3 dilim verdi sabah ogle aksam corba icersm ekmek yok tam bugday tost ekmegi kalinliginda dedi 😊
Pelinizm peperutka Uymaya çalışacağım bakalım çok motiveyim şimdiden😂😂😂Bana sadece sizin listedeki ekmek tüketimi nasıl onu söyleyin tamam🙈
Pelinizm Bluedreams Ahhh şimdiden sonra tek isteğim bu birde yürüyüş yapıyorum zaten çok iyi gelecek hem bize hem bebeğimize günde 3 tl de su tamamdır🙏🏻
peperutka Pelinizm Valla ben sabah 2 dilim bugday ekmegi yiyorum.Oglende yiyorum.Aksam da 1 dilim yiyorum.Seker diyeti benimkisi ama 2 dilim benim sekerimi yukseltmiyor.gunde 2 meyve yemen yeterli.Meyvelerde de cok kalori var.Bir de aksamlari yogurt yerine yarim yagli sut icebilirsin.Aksamlari yenen yogurt cok masum degil
Pelinizm peperutka Teşekkür bu güzel öneriler için🙈Akşamları en mantıklısı kefir bence hem bağırsakların çalışması açısından da güzel🙏🏻Bu arada sütü yoğurdu da light tüketeyim diyorum🤔Baya gaza geldim gece gece 😂😂😂Bende ekmeği sabah 1 dlm öğlen 1 dlm yapcam duruma göre doymazsam sabah 2 dilime çıkarırım artık🙈
peperutka Pelinizm Ya tatli tuketmeyince 1-2 dilim ekmekle oyle pek kilo alinmaz.Ben bu sekilde ayda 1 kilo aliyorum.Pilav,makarna,tatliyi kesersen zaten kilo alimin normal seviyeye gelir.Kefir konusunda katılıyorum.Ben icemiyorum onu
peperutka Pelinizm Bir de unonun tam bugday ekmegi var biraz saman gibi ama alisinca tadi guzel geliyor😄 Onu oneririm
Pelinizm peperutka Evet çok haklısın.Bende şükür şeker falan çıkmadı ama böyle ayda 4 kilo almak çok fazlaa artık kendime dur demeliyim🙄Kefiri falan çok severim hamilelikten önce çok sağlıklı besleniyordum spor yapıyordum hamile olunca hepten bıraktım bi rahatlamayla🙈
Pelinizm Agapi00 Benimde öyle hemen almaya müsait vücudum🙄 İşte ara öğünlerle desteklemek gerekiyor.Bana göre bende yemeği öyle aşırı yemiyorum ama gözümüzden kaçan akşam atıştırmalıkları var işte onları falan bırakmak gerek akşam yenen meyveyi bırakmak gerek🙄
Pelinizm peperutka bende hamilelikten önce onu yiyodrum çavdarlı karabuğdaylı premium yazıyor baya alışmıştım ona🙈😂