Nur_Erdugan53 KumpirsMom maşallah canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma alırsın İnşallah bebişini
Nur_Erdugan53 Me_liike ya maşallah canım yolunu yaralamışsın sağ salim kucağına da almayı nasip olur inşallah
Nur_Erdugan53 Mery87 ya Maşallah Canım gözün aydın şimdi sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini
Kbrrsln7 Nur_Erdugan53 bizimde son 33 gun var gozukuyor fakat doktor erken dogum olabilir dedi. Agrilarım var bekliyoruz bakalim ne olcak
Nur_Erdugan53 iremm0717 Vay yolun uzun canım sağlıklı keyifli inşallah günler geçer Sağ Salim de kucağına almayı nasip olur
busrademirerol Bugün itibariyle tam bir ay :) ama artık kızım gelsin istiyorum yorulduk annem çok evhamlı eşim çok evhamlı korkuyorlar ben nefes nefese 🥰
Nur_Erdugan53 busrademirerol olsun canım Zamanında gelir inşallah sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah
SemaaK123 Nur_Erdugan53 36+4 benimde yaklaşık 15 gün falan kaldı sanırım 2 mayısda çatıma göre doğumu konuşucaz doktorumla. Kilolu bir bebişim var o yüzden sezaryen olacak büyük ihtimalle. Hastane çantam falan herşeyi hazır artık beklemedeyim
Nur_Erdugan53 SemaaK123 ya maşallah canım Allah inşallah sağ salim kucağına da almayı nasip olur Ben daha hastane çantamı henüz hazırlamadım her şeyim hazır ama hazırlamadım daha yerleştiremedim bir ara yerleştiririm herhalde🤭
Nur_Erdugan53 Faiirlytale ya maşallah canım sağ salim kucağını da almayı nasip olur inşallah Allah’ın izniyle
Nur_Erdugan53 gulbaharcirak ya Maşallah zamanında İnşallah gününde sağ salim kucağına alırsın bebişin
Mervetrkmn Son 31 erken doğum riski vardı ama sanırım son güne kadar beklemeye karar verdi küçük hanım 😂
Kbrrsln7 Mervetrkmn Mervetrkmn benim de son 32 kalmis erken dogum riski var bakalim keyifleri ne zaman gelmek isteyecek🤣