Nur_Erdugan53 Senturk92 ya Maşallah canın sağlıklı sıhhat bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah
Nur_Erdugan53 Kubra-6619 ya maşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Allah inşallah
Nur_Erdugan53 duygu1111 maşallah canım bebişin sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip eder Allah inşallah
Nur_Erdugan53 Miniginannesiiii1111 ya yolun uzun Canım gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Allah
Miniginannesiiii1111 Nur_Erdugan53 zaman nasıl geçiyor anlamıyorum oğlum var 5 yaşında o yüzden bana uzun gelmiyor 🥰
Nur_Erdugan53 Nerminler Oo maşallah canım genelde ikizler 34 36 haftalık oluyorlarmış sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah dayanmışlar daha ne
Nur_Erdugan53 Mineeee14 Ya aramızda bir gün var benim de 8 Mayıs canım sağlıklı bir şekilde İnşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi
Nur_Erdugan53 Meltemanneolsun ya Hadi bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip eder Allah bebişini
Nur_Erdugan53 1prens_1prensesannesi_ Oh maşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Nur_Erdugan53 Zenanuzn yolun uzun canım sağlıklı bir şekilde İnşallah kucağına alırsın gözün aydın o günlerde olur inşallah
Nur_Erdugan53 Psikoanne Oh maşallah canım sağlıklı bir şekilde İnşallah kucağına alırsın Zamanında gelir bebişim