Nur_Erdugan53 Mevsim5 Aynen canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah güzel geçer inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Nur_Erdugan53 Iraz ya sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım bebeğini Allah yar ve yardımcınız olsun
Nur_Erdugan53 irem41- Ya aramızda bir gün var canım amin İnşallah Allah yar ve yardımcın olsun Sağlıklı sıhhatlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Şimdi de gözün aydın
Nur_Erdugan53 minikkusselim o geceleri sorma idrara kalkmak sık sık uyumamak Bir sağa bir sola ağrısızdan yatmamak Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde de kucağımıza almayı nasip etsin
Nur_Erdugan53 QueenMommy O 60 gün hızlı geçer ama şu Bir ay kaldı mı geçmiyor canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin🥰
Nur_Erdugan53 tsmutter olsun canım az kaldı sık biraz dişini Allah yar ve yardımcınız olsun İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın
Ecem_P Nur_Erdugan53 Bana şu an zaman geçmiyor sabırsızlıkla bekliyorum 🥹son zamanda belki bende ne çabuk geçti zaman derim sizde sağlıkla kolaylıkla kucaklayın
Nur_Erdugan53 Busemih Ya aslında bana da öyle geliyor ama gün verdi 38 haftalık olacak Bakalım inşallah sağlıklı olsun Benimki 2 haftada önde gidiyordu sıkıntı olmaz ya bence sağlıklı olsun Sağ Salim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Nur_Erdugan53 Esmaaaaaaaaaaa Allah sağlıklı bir şekilde de kucağına almayı nasip etsin canım Çoğu Gitti Azı Kaldı Bir ay kaldı Asıl şimdi başlıyor Allah yar ve yardımcın olsun
Esmaaaaaaaaaaa Nur_Erdugan53 amin canım hepimize inşallah 🙏🏽 az kaldı zorlu geçen bir hamilelik oldu ama çok şükür sonlara doğru geldik 🥰
Nur_Erdugan53 Merve_kucuk ya Allah sağlıklı bir şekilde de kucağına almayı nasip etsin çoğu gitmiş azı kalmışım Allah yar ve yardımcın olsun
Nur_Erdugan53 istek8serkan ya Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Nur_Erdugan53 danla2711 Ya canım Allah yar ve yardımcın olsun İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Nur_Erdugan53 gmz_cpkn_96 ben yıkadım ütüledim de yani valizimi hazırlamadım daha allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp giydirmeyi nasip etsin inşallah