Rosse00 2 aydır yumurtlama göremiyorum hatta test yapmadığım aylarda bile yumurtlama akıntısı falan göremedim canım çok sıkılıyor bu duruma bekarken akıntı görürdüm her zaman şimdi aylar oldu hala yok ne yapmalıyım bilmiyorum 😞
fehuvenus Rosse00 hanımefendinin size yazdığı cevap doğru değil düzeltmek istedim. Adet görmek her zaman yumurtlama olduğu anlamına gelmez. Yumurtlama olmasa dahi kalınlaşan rahim duvarının dökülmesi sebebiyle de adet görülür. Yani yumurtlama olmadan adet mümkün değil gibi bir yaklaşım doğru değil
Misssliina Rosse00 anladım canım ama yumurtlama olmadan adet görmen mümkün değil. zaten adet dediğimiz olay her ay bir yumurtanın olgunlaşıp eğer döllenme olursa gebelik oluşması olmazsa da kanamayla dışarı atılmasıdır. Ondan sordum adet görüyor musun diye. Yine de uzmanından destek almakta fayda var
Rosse00 Misssliina evet ama neden testlerde pik göremiyorum anlamıyorum ki randevu aldım yine bakalm ne dicek
mrp2023 Rosse00 doktor takibinde yumurtlama takibi yaptırabilirsiniz doktor çatlayıp çatlamadığına bakabilir yumurtanızın
Cimcime30 fehuvenus aynen dgru agustısnayunda ben yumurtlamamıştım ama adetım de bır hafta gecıkmıstı adet oldum
mrp2023 Rosse00 doktordan doktora değişir 1 senedir düzenli ilişkiye rağmen olmadıysa belki deneyebilir