babyloving Nazf oluyo canım gerçekten hamilelik değişik bi süreç her şey güzel giderken bi anda ne olduğunu şaşırıyo insan sen yeter ki dikkat et dua at ilaçlarını aksatma üzülme her şey olacağına varıyor ben bu dönemde bunu anladım hastaneye yattığım süreçte çok zor ama sadece dikkat etmemiz lazım
Nazf babyloving çok haklısın gerçekten zorlu bir süreç Bazıları çok güzel atlatıyor Ben 17 sene önce doğum yaptım 🤣 20 yaşındaydım o zaman o kadar kolaydı ki hiç anlamadım bile hamileligimi, bu sefer yaştan mı böyle oldu neden gerçekten anlamadım
babyloving Nazf maşallah 🤣 ama artık böyle heralde herkes aynı şeyi diyor eskiden böyle sorunlar yoktu diye
Elfnur_ Nazf Hiç bişi yapmana gerek yok benimde sıvı fazlalığı çıktı şekerim falanda yok boşuna yükleme yaptık hamur işi karbonhidrat yeme dedi nereye kadar yemicen illaki tadına bakıyorsun canin istedimi sadece kahvaltı da portakal suyu içiyordum sebep olan oymuş kesmemi söyledi portakal cinslerin den yemedim bı süre tadımlık yine bakıyorum arada bebek büyüdükçe dengelesiyor merak etme ve canın ne istiyorsa tadına bak bı daha bu dönemi yaşamaya biliriz doktorlarimiz hafif abartıyor sağlıcakla alalım kucağımıza 🤲🤲
Nazf Elfnur_ ay insallah öyle olur Ben yine de dikkat ederim tabi Yani zaten sağlıklı besleniyordum aslına bakacak olursak sadece hamilelikte çok kısıtlandı İnsallah 36-37. Haftaları görürüm Moral oldunuz 💛
Miran83 Merhaba benmde 26 haftalıklken fazlaydı ekmek karbonhidrat ve özellikle tatlı şeyleri yemeyi kestim sonraki ay gidince düzenlediğini söyledi kilo almamaya dikkat et . Tadımlık bak herşeye çokta kafaya takmamak lazm takınca dha kötü etkileniyoruz malesef
oznuraydins Nazf Benimde suyum fazla doktor öyle söyledi henüz şeker yükleme yaptırmadım inşallah ayın beşinde gideceğim daha var ama inşallah gebelik şekeri de çıkmaz bir sorun da yaratmaz inşallah 🥹🤲🏻
Nazf oznuraydins insallah 🙏🏽 Valla cok korkuyorum bu su olayından Serviks yetmezliği de çıktı ama en cok sudan korkuyorum
oznuraydins Nazf Allah korusun inşallah baskılayıp erken doğumu tetiklemez bende ondan korkuyorum inşallah zamanında ve sağlıkla gelirler 😍🥹
Merve6521 Nazf canım benimde öyleydi son haftaları gördüm korkmana gerek yok bazen sebepsiz olabiliyor veya şekerdendir belki onda da diyet yapacaksın sadece p kadar çözümü kolay stres yapma
Nazf Merve6521 ayy gerçekten böyle şeyler duyunca moral oluyor 🙏🏽🙏🏽 iyi ki varsınız iyi ki önemseyip yorumlar yazıyorsunuz Bu arada ben hep diyet yapıyordum zaten Bagirsak yapisikligim yüzünden Şeker, tuz, karbonhidrat yok uzun zamandır hayatımda Bakalım yarın ne diyecekler ben de merakla bekliyorum İnsallah son haftalarımı gorururum sağlıkla gelir bebisim Allah hepimizin bebislerine sağlık versin insallah 🙏🏽
Merve6521 Nazf görürsün canım hiç korkma ilk bende çok korkmuştum ama şükür bir sorun olmadı hayırla sağlıkla alalım kucağımıza 🙏
Bss977 Nazf Arkadaslar benimde sıvı fazlalığı var, şekerim cıkmadı doktor isterseniz amniyosentez yaptirabilirsiniz dedi ama onun da riskleri olduğu için kararsız kaldık, takip edelim şuan dediler,, sizlerde son durum ne?
Nazf Bss977 Foruma biraz ara vermiştim Acaba son durumunuz nedir Benim sıvı normale döndü 34. Haftama girmek üzereyim
Bss977 Aminosentez yaptırmadık, şuan 28. Haftadayım aynı artışda azalma da yok üst sınırda cıkıyor. Bu şekildede ilerleyebilir haftalar ilerledikce normale de dönebilir dedi doktorum şuan takipdeyim canım