Tugbatje Merhaba kizlar 13 hafta 3 gun hamileyim bugun ulturusanda bebeyimin cinsiyetini ogrendim. Doktor bana erkek olacak dedi cikinti gordum ve altan bakti nekadar dogru olabilir. Karnim da iyi gormedigi icin altan bakinca 100 de 90 erkek dedi.. yanilma payi varmidir????
Reykzy Tugbatje hiç bi doktor yüzde 90 demez çok emin diilse bize ilkinde yüzde 60 kız dedi daha sonra yüzde 90 erkek dedi erkek çıktı
Serays Tugbatje ben de 12 de karnımdan baktı ikili testte çıkıntı görüyorum ve omuzları kemikleri gelişimi erkek dedi ama kesin bir şey söyleyemem dedi. 15 farklı doktor %80 kız dedi
B-P-R Tugbatje Genelikle Erkekler Kendilerini Biraz Erken Gösterirler Bende 15. haftamda Öğrenmiştim ☺️ Hatta Degisir diye Teredutte Kalmistim Başka Bir Hastaneye Gittim Orda da Erkek Deyince Ozamn Degiskiyicegini Anladım 😂
Leycanela Tugbatje banada 13 haftada %95 erkek dedi.suan 30 dayim hala erkek.büyük ihtimal sizinkide erkektir dr emin konustuysa.tabi dogumda bile süpriz yasayanlar var.
Bebegimm__ Tugbatje merhaba bende 13+3 haftadayım 12+5 de ikili tarama testi yaparken ben sormadan %90 erkek dedi çevredekiler erkek erken gösterir değişmez diyorlar 💙
Tugbatje Bebegimm__ Bebegimm__ ben de 13 hafta 3 gun gosterdi bir uzun cikinti gordum karnimdan bakarken kiz dedi altan bakinca erkek dedi