Nebiyekorkmaz Haftamdayım hiç çatlağım olmadı bu saatten sonra olur mu tecrübeli olanlar yardımcı olur musunuz
dunnobeck Nebiyekorkmaz Ben de 34. Haftadayım. Genetiğimde olmasına rağmen göbeğimde olmadı, umarım bundan sonra da olmaz 🙏🏼 kaç kilo aldınız?
Zge12 Nebiyekorkmaz canım ilk hamileliğimde olmadı şuan ikinciye hamileyim 16. Haftalık bakalım. Ama son haftalarda çatlayanlarda var
gizzzy35 Nebiyekorkmaz ilk hamileliğimde olmadı hiç çatlamadım. Şimdi ikinci hamileliğim 28. Haftadayim henüz yok ama belki olur çünkü çok kilo aldım bunda 🫣 Genetik ile alakalı bir durum bu ama yag kullanın ben bebek yağı kullanıyorum
Embu Nebiyekorkmaz hamileyken hiç olmadı doğumdan sonra oldu canım biraz bünyemizle ilgili galiba 🤦🏻♀️
Nebiyekorkmaz dunnobeck Şuan 10 kilo aldım genetikte çatlak var mesela ablamın hamileliğinde çok çatlağı olmuştu ama bu vakte kadar çoktan başlamıştı benim henüz yok
melikedelibas @Nebiyekorkmaz Oladabilir olmayadabilir biraz cilt yapisiyla alakali bi durum ama bende tam siz gibiydim 37 den sonra catir catir catladim Allahtan 38 de dogurdum
dunnobeck Nebiyekorkmaz Ben de anneme sordum, hamileliğinin başından beri olmuş. Umarım bundan sonra da olmaz 🙏🏼 Biz alabildiğimiz önlemi alalım
Accountant Nebiyekorkmaz doğumdan sonra da çatlama olabiliyor biraz da yapısal tabi kimisi hiç çatlamıyor
queenanne1 Nebiyekorkmaz 37+4’teyim yeni çıktı çatlaklarım hiçbişey yoktu ne güzel bembeyaz göbüşüm vardı 🥺 hiç olmadan doğurcam herhalde dedim bi gün bir baktım altlarda mor çizgiler…