Gizem_Kanat Kızlar bebişimde (9ay) bu şelikde benekler oluştu yarın gündüz doktora götüreceğim bilgisi olan başına gelen var mıdır,nedir bu ?
DuruDefne_mommy Gizem_Kanat yarını neden bekliyorsunuz sıcak isiligini de benziyor ama tavuk yedi diyorsunuz bence acile götürün yarını beklemeyin
Gizem_Kanat Imasleeper ya bende öyle düşündüm ama bilmediği hiç birşey vermedim sadece organik tavuk yedi genelde normal market tavugu yiyordu ilk defa organik denemek istedim ondan olmuş olabilir mi ?
minikbebegim06 Gizem_Kanat tavuktan olduğunu düşünüyorsanız yarini beklemeden çocuk acile gidip durumu anlatin kardeşim küçükken olmuştu o zaman protein zehirlenmesi iyi ki geç olmadan geldiniz demislerdi
Gizem_Kanat minikbebegim06 bu aralar terliyoruzda kararaız kaldım alerjik mi yoksa isilik mi olduk diye
minikbebegim06 Gizem_Kanat tüm vücutta kızarıklık olmuştu sadece kabarık şekilde kaşınma vs yoktu kızamık mi acaba diye düşünmüştük hatta sonra ne olur ne olmaz diyerek hastaneye gittik tavuktan kaynaklı protein zehirlenmesi dediler doktor biraz daha gecikseniz daha kötü olurdu ciğerleri etkiliyor demişti solumumu gidebilirdi demisti
Gizem_Kanat DuruDefne_mommy dün yedi bir sorun olsaydı bugun belli ederdi sanırım degil mi ? Yarın götürme imkanım var bende hamileyim ama içimede kurt düştü acaba gitsem mi
DuruDefne_mommy Gizem_Kanat sadece sırt ve göbek bölgesinde varsa isilik olma olasılığı çok yüksek ama buradan ne söylesek tabiki doğru olmaz içiniz rahat etmeyecekse simdi götürün
Gizem_Kanat DuruDefne_mommy evet canım gitti ,doktor isilik dedi alerjik veya başka birşey degilmiş çok şükür ☺️