Nursemom90 17+4 üm ikü gündür deli dehşet midem yanıyor baharatlı acı şeyler yemiyorum normalde de yiyemem zaten yoğurt ayran hepsini denedim su içtikçe artıyor szce erken mi yanmalar için
cerengeredeli Nursemom90 gebeliğin başından beri vardı bende hala devam ediyor çoğu zaman akşamları oluyor
edabolukbasi3 Nursemom90 ay ilk hamileliğimde son haftalarıma doğru başlamıştı ama bunda çok erken başladı 14 haftalığım 12. haftalarda falan başladı bazen gece yatınca kursağıma kadar yanıyorum
Masal92 Nursemom90 bende en çok mide yanmasından çektim 34. Haftadayım aylardır devam ediyor malesef. Kişiden kişiye göre değişiyor sanırım. Soğuk süt, bir kaşık çiğ tahin iyi geliyor. Yada rennie tablet
staRmama Nursemom90 ara ara oluyordu ama 29-30 dan sonra coştu resmen benimki yatamıyordum direkt yanıyor mide suyum ağzıma geliyordu birde su içtiysem offf bana sadece leblebi fayda ediyordu oda 10 dakika max
bikbikbikaak Değil bence, benim ara ara geliyordu yediğim bi şey dokunuyordu sanırım süt ürünüydü sonradan anlamıştım. Rennie çok iyi geliyordu son haftalarımda, tahin de öneriyorlar
Nursemom90 cerengeredeli evet gündüz çok yoktu akşamları fenalardayım su içtikçe alev atıyor sanki soda içtim hala aynı
bikbikbikaak Nursemom90 evet kullanılıyor günde 11 tableti aşmayın yazıyor prospektüsünde sadece ama o kadar da içmezsiniz zaten 🥹
bikbikbikaak Nursemom90 yediklerinizi tek tek eleyerek bi deneyin isterseniz, belki size de dokunan bi şey vardır. Benim son haftalarda yediklerimden bağımsız feci yanıyordu ama ilk aylarda yediğim bi şeylerle bağıntılıydı genelde.
bikbikbikaak Nursemom90 soğan feci dokunuyor ya normalde bile yakıyor özellikle o zarı, hamilelikte etkisi duble bence
Queenhera 34den bildiriyorum hafif şeyler tüketsem bile her akşam hatta bazen sabah öğle akşam yanıyor kursağım ve midem. Yanılmıyorsam 26.-27. haftalarda başlamıştı benim. Rennie duo yazmıştı doktorum , o olmasaydı hayat kalitem düşerdi gerçekten.
Giqu Nursemom90 sadece 1 kez oldu, 25. Haftadaydım. İlk kez domates yemiştim, yemeğin üstüne de gidip uzandım. Bu iki sebep de yaparmış diye okudum. Gaviscon şurup iyi gelmişti. Tabletler hiçbir işe yaramamıştı.
Melllike Nursemom90 benim 9.ay olmuştu. Yeme ile alakalımı bilemiyorum hafif şeyler yesemde bi anda yanma oluyordu çok kötü oluyor sanki alev yutuyordum. Gaviscon çok iyi geliyordu.
Mavili1480 Nursemom90 10.haftalarda başlamıştı benimde 27.haftadayım doktorum mide koruyucu verdi midem rahatladı yanmıyor şükürler olsun
Nursemom90 Mavili1480 mide koruyucu içilebiyorsa çok iyi çünkü benim önceden de reflü sorunım vardı bunu bir sorayım doktora