babyloving Nesrnn bende yatıyorum 24 haftada hastaneye yattım 25 te çıktım o günden beri yatıyorum 29+1 oldum kontrollerde 35 çıkıyor düşmesin diye dua ediyorum dikkat ediyorum çok oturmuyorum bile bilmiyorum faydası var mı ama nasip
Nesrnn babyloving endıselenıp stres yapmayın dinlenmek ve ilac faydalı ben oturuyordum bıraz evde dolanıyor gene uzanıyordum 34. Haftadan sonra bıraktık ve 1 hafta sonra gıttıgımde düşmeye başladı ama doktor zaten normal dedı bır de uzayıp kısalan bır durum endişe etmeyin
Happymombusra Nesrnn 27 haftadan önce peki fark edilmişmiyi kısalığınız ilaca direk 27 haftada mı başladınız
rosatue Habibe08 o uzunluk öylece durabiliyor da en ufak sancı eşlik ederse bir anda doğuma dönebililiyor da.
hmyt129562 Haftadan beri 12 mm ile yatıyorum. 34. Haftaya girdik, stres yapmamaya çalışın ilaçlarınızı düzenli kullanıp dinlenin bol bol 🌸
Habibe08 hmyt129562 baya düşükmus sizin iyi gelmissiniz bu zaman inşallah zamaninda dogururuz hepimiz
rosatue Habibe08 Ben 34 haftalıktan beri, 2 haftayı geçti yatıyorum. Ayakta durmamak çok fark ettiriyor. Tabi ilaç da kullandım ama bence olayın büyük kısmı yatmakta. İlaç kalbimi zorlamaya başladığı için kestik. Tek kozum yatmak olarak devam ediyorum.
Habibe08 rosatue sürekli yatmakda zor ya brn hamileligimin başındada bir bucuk aya yakin yattim kanamam olduğundan insanin kafasi uyusuyo yata yata ama mecbur kalinca mecbur