1Merling Selam kızlar eşim doğum hediyesinin benim seçmemi istedi ben gerek yok desem de olmaz dedi çok masraf yaptık o yüzden pahalı bir şey olmasın ama kullanabileceğim bi şey olsun istiyorum bana fikir verebilir misiniz siz neler istediniz eşiniz neler aldı 😇
Mucizemyoldaaa_ 1Merling evinizin bir eksiği olabilir benim derin dondurucuya ihtiyacım vardı annem ve babam doğum hediyesi olarak onu aldılar bana çok işime yaradı şuan kullanışlı ve ihtiyaç olan şeylerden daha güzel hediye olamaz 😁
Elmasekeri1 1Merling hatıra kalabilecek birşey seçebilirsiniz bebeğinizin baş harfi olan minik bir kolye çok pahalı olmaz mesela
burcuyilmazzz38 1Merling Telefonun ne durumda telefonun eskiyse telefon iste. Ben eşimden diyetisyen ve kuaför ücreti talep ettim çok lüks bir kuaför var mecbur baskası yapamaz saçımı önceden yandı cünkü 😀 Kuaför bakım ücreti ve diyetisten hizmeti istiyorum senden dedim hediyem böyle olacak değişik biraz ama ihtyacım olan bunlar 😅😅😅
Gmry 1Merling bebeğimin isminin yazılı olduğu künye yaptırdı eşim bana çok anlamlı ömürlük bi hediye oldu🙏
Mucizemyoldaaa_ 1Merling valla böyle beyaz eşyalar eli ayağı insanın 😁 kurutma makinesi de olur yoksa bebek olunca kışın lazım olur
Seyma0323 1Merling millet yatak odasina koyuyor🙈 bende 2 ay önce aldim vallah bosuna 6 sene rezilik cekmisim
Sumeyye_28 Bence eve eşya alınması yerine gerçekten sadece sizin kullanacağınız bir şey olması daha iyi olur diğer türlü hediye gibi gelmiyor bana. Telefon olabilir, bilezik olabilir, gümüş ya da altın kolye set vs olabilir.
1Merling Sumeyye_28 bende öyle düşünenlerdenim aslında bana özel olsun ama isteyeceğime karar veremedim hem hesaplı hem içime sinen bi şey bakıyorum fikirleriniz önemli 🥰
Handiss Sumeyye_28 kadın uygun bi hediye demiş siz telefon veya altın set diyosunuz 😅 allahım bunları cok ucuz görmeyi nasip et🙏🏻😅
ppmerlina Eşinizin-sizin-bebeğinizin adının yazılı olduğu kolye. Genellikle sonsuzluk işareti tarzında yapılıyor ♥️
Psikoanne Gönül ister ki araba alsın ama şuan alamaz gibi bende robot süpürge olabilir diye düşünmüştüm