Sensen34 Merhaba. 31+1 haftadayım. İş yerimde sorun yaşıyorum ve çalışamaz raporumu almak istiyorum. Yarın bu raporu alabilir miyim? 32+0a kadar beklemem mi gerekiyor?
monica50 Sensen34 normalde 32+0′da alabiliyosun ama arkadaşım artık çok zorlandığı için doktorundan bir haftalık normal rapor almıştı rapor bitimi de çalışamazı almıştı
cylnmy Sensen34 ben de cok zorlandıgım icin 1 hafta erken baska rapor aldım. Bence verirler özele giderseniz
arinmommy Sensen34 aynı durumdaydım 3 haftadır çoğunluklu olarak yıllık izinlerimi kullanıyorum ben de. İş çok stresli ve zihinsel olarak beni tüketiyor. Haftaya cuma 31+6 olacağım az kaldı sizin de az kalmış. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Sensen34 monica50 bende öyle yapayım artık doktordan rica edeyim. Mobingleri katlanılacak gibi değil her gun strese giriyorum.
Leydiii Bende artık dayanamadığım ıcın ıkı 20 günlü rapor aldım 32 haftam da dolunca çalışamaz raporu alacam kendı doktorun zaten verıyor zorlanıyorum artık dersenız onlar halledıyor
Sensen34 Leydiii yaa 20 gune kadar rapor verebilmeleri çok iyi benim doktorumda ılımlı biri umarım alırımda kafam rahat eder