Donaldvetomris bkdusunenanne bende regli sancıları başlamıştı ve ishal olmuştum yürürken bıçak saplanır gibi acı oluyordu kasıklarımda
Ayslyns İlk oğlum da 37+4 adet sancısı gibi oldu yavaş yavaş arttı suan ki oğlusum da 39+4 ama hala bisey yok doğum sancısı öyle adet ağrısı gibi başlıyor belden Kasıklara sancı veriyor
bkdusunenanne Ayslyns benimde öyle oluyor adet sancısı ama sabit artmıyor öyle haftalardır öyle şuan 37+2 yiz
Ayslyns bkdusunenanne Benım bi akşam başladı diğer akşam doğum yaptım 37 geçmişsin artık doğsa da sorun olmaz inşallah
Sedset Bu akşam benim de ilk defa sancı girmeye başladı yaklaşık bir saat oldu sanki tekrar başlayacak gibi bir an korkmadım değil 🤦🏼♀️
SevvaallEr Niiam gelıyo pembemsi kahveli bır akıntı ama ben o lekelenmeden 2 gün sonra doğurdum ama doğum başlangıcı habersizi oluyo zaten zamanla rayına gırıyor sancılar ben o 2 gün sabah akşam demeden yürümüştüm ona rağmen hastane yatışımda 2 cmdi 5 saat içinde doğurdım ebe yardımıyla en onemliisi bilgili birinin hastanede size desteği hareket ettirmesi yardimcı olması emin olun su gübi akıyor hareketsizlik yavaşlatıyor yorumu yatarak sakın agrı cekmeyin tavsiyem kızlar ❤️ inşallah su gıbı gecer doğumlarınız
Mervi30 Bende bu soruyu sordum fakat cevap gelmedi , şuan 37+6 yım . 3-4 gündür adet sancısı gibi sancılarım var ve inanılmaz bacak ağrım ve bel ağrım var doğum mu yaklaştı bilemiyorum, siz kaçıncı haftadasınız acaba
bkdusunenanne Mervi30 37+2 yiz bu regl sancısı bende bi kaç haftadır var o sabit, bugünde karnım aşağı indi hareketleri aşağıda öyle bekliyorum
Mervi30 bkdusunenanne doğum sancılarını daha iyi anlarsınız o zaman, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah