ppmerlina Mariam1 o zaman negatif olabilir bitanem çünkü beta hcg önce kana karışıyor daha sonra idrara karışıyor yani kanda görülmediyse idrarda gözükme şansı düşük. Sen yine de bekle bakalım gelen olmaz inşallah 🤣😍
Mariam1 ppmerlina Adet 15 gün önce biti az kaldı Regl olmama 4 gune olmasam şansı artar garanti olsun Mayıs da beklerim belki regl düzeldi
Mariam1 Nazsuuu evet zor en küçük çok uslu büyük 4 çücuklaa bedel insan alışır ya bende diyordum 2 nasil bakarım bakılıyor daha yeni uyuandi oğlum hamur yapacağım hemde kucakda olyior genelde alıştı 3 ayilik ameliyat oldu kaşık fitk vardı ağlamamasi lazimdi
Nazsuuu Mariam1 anladım canım geçmiş olsun ama bebeginz daha 6 aylıkms emzirmiyormusnz? Küçük çünkü ben emzirmedigim için istiyorum
Mariam1 Nazsuuu strestn sütüm kesildi ya 600 700 gram arası çıkarıyordum 1 buçuk ayı kaldı kuveze sonra ameliyat derken giti
Mariam1 Nazsuuu Zor ya vala sut meselesi bana çıkarma dediler hastaniyede emzirmeye giderken orda ilk yanlış yaptim her doktora dinlersen olak 2 gün sonra evet çüçük nekadar içer deme 30 cc anca içiyordu günde 60 CC hemen düştü
ppmerlina Laydyg sağlık ocağında geç çıkıyo ben hiç vermedim ama geç çıkarıyorlarmış araya haftasonu girdi ya belki pzt yüklerler sisteme