Nazsuuu Siz bişi görüyor musnz ilk 5dk çektim çok ama çok az bişi çıktı ben bile zor gördüm kuruma olabilir mi yada ben hep o çizgiyi gördüğüm için yanlış görüyorum T altinda
Eldgrn Nazsuuu Ben birşey göremedim ama albi kuruma çıkarıyor 2-3 hafta önce aynı marka farklı model ve yine aynı marka bu testten kuruma çıkardı. Hatta pembeye çevirdi bir ara sonradan. Kan verin yine şüpheniz varsa
Gmzle Nazsuuu bende aynı testten yaptım bugün pembe leke geldi testim de çizgi çıktı ama silik pembemsi kuruma mı değil mi anlamdım lekelenmem devam ediyor ama sanırım regl olcam
Nazsuuu Eldgrn şüphem vardı kan testi vericektm ama pazartesi gününü bekliyorum yada ben çok su içtim akşam yaptım lavaboya da gitmiştim sonrasında yapmıştım keşke sbaah yapsaydım
Eldgrn Nazsuuu Sabah ilk idrar daha iyi oluyor, bekle bencede hem değerin yükselir O zamana beta yükselmiş olur
Nazsuuu Eslem2112 yapmadım işte bende gittim 2 bardak su içtim sonra lavaboya gittim çıktıktan sonra aklıma geldi sonra yaptım yarın tekrar alıp yapcm bende golgeden bahsettim ztn
Eslem2112 Nazsuuu benimde sabah çok belli olan testim akşam çok su içtim kahve falan tuvalete gittim on dk sonra yine gittim test yaptım ve senin kaset testteki gibi pldu
9Anneolacagim Nazsuuu gün içinde yapıp testleri zebil etme canım hergün sabah yap bunda çok ince çizgi var ama kesin pozitif denemez yarın tekrar yap bakalım🥰