Rbsshn Kızlar 24 haftalık bebeyim 3-4 gündür midem çok ağrıyor. Nadiren yanmam oluyor daha çok gögüse ve sırta vuran ağrım oluyor. Bu normal mi sizce? Tam kaburgaların bitiş orta nokta.
Minisotu Rbsshn Rbsshn ayy benim de öyle 22 haftadayım daha önce de oluyordu ama göğüste sırta vuran bir ağrı uyutmuyor
DarkLuna Rbsshn o haftalarda bende de oluyordu nefes aldırmayan bı ağrı iyi bilirim ama ben kadın doğum doktoruna söyledim bana mide koruyucu başladı hatta kendisi de hamileyken aynı ilacı kullanmış o çok iyi geldi ağrıyı ve yanmayı geçirdi dün ilacım bitmişti icemedim ve bugün yine mide yanması başladı ilacı aldım devam edeceğim böyle giderse
Mavro Sabah aç karnına bi tatlı kaşığı tahin yiyin. Ayaklarınızı sıcak tutun. Olduğunca yağlı yiyeceklerden,hamur işlerinden uzak durun. Nisan ayı bitmek üzere havalar sıcak ve ben hala ayaklarıma kalın çorap giyiyorum bu sayede mide ağrılarım yok oldu.
Mavro Ve muhtemelen safranızda sorun olabilir. Ağrılarınız devam ederse ve genellikle gece olursa saatlerce sürüp uyutmazsa sıcak su torbası koyunuz hafif mide üzerinize biraz azaltacaktır. Dahiliye ye gorunmeniz de fayda vardır devam ederse
Sinemed Sırta omza vuran ağrı deyince benimde aklıma safra kesesi geliyor hamilelik hormonlari bir çok kadında safra kesesini tetiklermiş ultrasona girerseniz anlaşılır yağlı yemekler ve yumurta çikolata benim ağrılarımı çok tetikliyor ağrı şiddetli olursada kusma eşlik ediyor ihmal etmeyin doktora gidin derim mutlaka.
DarkLuna Rbsshn ben panto 40 mg kullanıyorum canım ayriyeten bide şurup verdi yemeklerden sonra içmek için o da rahatlatıyor bazen