karamella_ Kızlar cinsiyet için gidecem de hangi doktor iyi değişiyor biliyorum hangisi iyi olur denk gelirse cinsiyet için gidecem şehir hastanesine gidiyorum doktorum söyledi ama başka bi doktora yine gözükmek istiyorum benziyor dediği için
threebaby_mom karamella_ hımm bende önceki hamileliğimi hüma da yaptım bu sefer 8 haftalık olduk kadın doğuma gittim derya diye bir doktora ama resmen konuşmaya eriniyordu hiç memnun kalmadım
Seyma63_ threebaby_mom nur peri hilal acar canım tatlı bir kadın en azından sorularını cevaplıyor ben ona gidiyorum
threebaby_mom Seyma63_ 12. Haftada gideceğim randevu bulursam bi deneyeyim inşallah memnun kalırım bide cinsiyet için en azından tahmin söylesin istiyorum yaa
threebaby_mom karamella_ peki cinsiyeti kaçıncı haftada söyledi 12 haftalık olucam bi tahminde bulunur mu acaba
karamella_ @threebaby_mom yok canım Mehmet hoca söylemiyor ama ikili test için ense kalınlığına bakan doktor söylüyor Mehmet hoca 15 den önce söylemiyor emin olmak için
karamella_ @threebaby_mom ayın 29 nda polinkinlikte Mehmet hoca erkenden gidip sıra alabilirsin muayene eder sonra ikili tarama test için randevu al diye yönlendirirler 1 hafta sonraya randevu veriyolar müsaitliğe göre orda kesin söylüyor bakan doktor cinsiyeti
threebaby_mom karamella_ şuan daha erken sanırım 8 haftalığım geçen hafta gittim kontrole bir ay sonra gel dedi 11 haftalık gibi gidebilirsem eğer ozaman alırım canım randevuyu da
threebaby_mom Seyma63_ yaaa kötü olmuş ☺️☺️ ben önceki hamileliğim de hümadaydım 12 .haftada öğrendik